Jason Momoa: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον
Ο Jason Momoa παλεύει σθεναρά ενάντια στο πλαστικό μιας χρήσης.

O Jason Momoa είναι φανατικός υπέρμαχος της οικολογίας και δεν διστάζει με την πρώτη ευκαιρία να το δείξει και να προωθήσει απόψεις και ενέργειες που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood έχει δείξει και στο παρελθόν έμπρακτα την ιδεολογία του για την σωτηρία του περιβάλλοντος. Ένα παράδειγμα είναι ο αγώνας που έκανε για να μη στηθεί τηλεσκόπιο σε ηφαίστειο της Χαβάης.

Πρόσφατα δείχνει να τον απασχολεί το θέμα για το πλαστικό μιας χρήσης και ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που έχει οικολογικό θέμα είναι Deep Rising, το οποίο εξερευνά την εξόρυξη μετάλλων από τον πυθμένα του ωκεανού που χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία ηλεκτρικών μπαταριών. Ο ίδιος ο ηθοποιός θα είναι ο αφηγητής και ο executive producer του ντοκιμαντέρ του Matthieu Rytz, κάτι το οποίο αποκάλυψε στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance 2023, όπου και μίλησε για το πώς η ευρεία χρήση πλαστικών μιας χρήσης βλάπτει τον πλανήτη.

Ο 43χρονος Jason Momoa δήλωσε: «Κοιτάζω την οικογένειά μου, κοιτάζω τους φίλους της οικογένειάς μου, τα παιδιά, και απλώς θέλω τα πράγματα να γίνουν καλύτερα».

Και πρόσθεσε: «Πριν από 5 χρόνια ορκίστηκα να κυνηγήσω το πλαστικό μίας χρήσης, γιατί με σκοτώνει- ζω μια ζωή πλαστικού μιας χρήσης. Ταξιδεύω. Ζω στον γ*** δρόμο. Κάθομαι στο αεροπλάνο και υπάρχει ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό, και υπάρχουν 3 διαφορετικοί τύποι πλαστικού που ποτέ δεν θα μπορούμε να ανακυκλώσουμε».

Ο Jason Momoa εξήγησε ότι στόχος του είναι να προωθήσει τη χρήση μπουκαλιών από αλουμίνιο αντί για πλαστικό. «Έπρεπε να ανέβω, να φανώ (σ.σ. για να αλλάξει κάτι στο περιβάλλον). Τώρα η εταιρεία Dasani (σ.σ. αμερικανική εταιρεία εμφιαλωμένου νερού) φτιάχνει μπουκάλια αλουμινίου. Καλώς. Αν αυτό δεν επιβιώσει, τουλάχιστον κάναμε μια αλλαγή, τουλάχιστον έχετε μια επιλογή στο αεροδρόμιο, αντί να αγοράσετε περισσότερες πλαστικές μαλακίες. Όσο μπορώ να το κάνω, μου αρέσει να προκαλώ για τον κόσμο και το περιβάλλον», εξήγησε ο star του Hollywood.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1