Survivor All Star: Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση - Συνεχίζονται οι εντάσεις
Οι εντάσεις για το «παράνομο» ζευγάρι συνεχίστηκαν στο Survivor All Star - Ποιος παίκτης αναδείχθηκε δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση;

Δυο ήταν τα θέματα που απασχόλησαν το προηγούμενο συμβούλιο του Survivor All Star και συνεχίστηκαν να συζητούνται από τους παίκτες και την επόμενη ημέρα. Αυτά ήταν το «παράνομο» ζευγάρι και η ψηφοφορία που έδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια.

Υπήρξαν παίκτες της Κόκκινης ομάδας που διαφώνησαν με την απόφαση των Μπλε. Με τον ίδιο να θεωρεί ότι προσπαθούν στην ομάδα του να βρουν το εξιλαστήριο θύμα.

Το δεύτερο και πιο «καυτό» θέμα συζήτησης ήταν η συνάντηση της Καρολίνας και του Μάριου-Πρίαμου σε ένα καλυβάκι μέσα στη ζούγκλα, με τον Γιώργο Λιανό να ανοίγει το θέμα στο προηγούμενο συμβούλιο, λέγοντας ότι έχουν παραβιαστεί κανόνες, που έχουν να κάνουν με την παραγωγή και με τίποτα δεν θα πρέπει να παραβιάζονται, γιατί στο τέλος θα υπάρχουν κυρώσεις για ολόκληρη την ομάδα.

Λίγο πριν οι δυο ομάδες συναντηθούν στο στίβο μάχης, έπαιξαν το παιχνίδι με το «παλούκι».

Οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor All Star διασκέδασαν προσπαθώντας να πιάσουν το παλούκι. Νικητές με 10-5 αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι και έφαγαν κρέπες.

Στο στίβο μάχης του Survivor All Star, οι Μαχητές τα έδωσαν όλα για να αντιστρέψουν την ήττα τους στο παιχνίδι με το παλούκι, καθώς και να αποφύγουν να βγάλουν ακόμα δυο υποψήφιους στον τάκο. Έτσι, μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν με 4-0.

Οι Κόκκινοι «ξύπνησαν» με τον Μαρτίκα να κάνει μαζί με τον Στάθη το 4-1 και άρχισαν σιγά σιγά να μειώνουν τη διαφορά καταφέρνοντας να γυρίσουν σε ντέρμπι το αγώνισμα με σκορ 8-8.

Τελικά, Εύη και Στέλλα νίκησαν τις Σταυρούλα και Ελένη για το 9-8 των μπλε και οι Κρις-Μπόγδανος επικράτησαν των Στάθη-Μαρτίκα για το 10-8 των Μαχητών. Έτσι, έστειλαν τους Κόκκινους στο συμβούλιο να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star συνεχίστηκαν οι εντάσεις. Αυτή τη φορά δεν αφορούσαν το ζευγάρι Καρολίνας-Μάριου, αλλά τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Ο Γιώργος Λιανός έληξε την συζήτηση για να στείλει τους Κόκκινους στη διαδικασία της ψηφοφορίας με τη μάχη για τον 2ο υποψήφιο να δίνεται μεταξύ Ελένης Χαμπέρη και Σπύρου Μαρτίκα. Τελικά, ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι συγκέντρωσε μια ψήφο παραπάνω (6-5) από την συμπαίκτρια του και αναδείχθηκε ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
49'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
49'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΗΜ
44 - 30
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1