Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο από το ξημέρωμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Νέα εποχή, νέα ενέργεια, νέες εμπειρίες, ανατρέπουν τη φθορά και τα στεγανά του χθες.

Ζυγός

Ακολουθώντας τις προκλήσεις της εποχής, μπορείτε να ωφεληθείτε από την νέα φάση της Σελήνης. Κι αυτό, γιατί είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό έργο. Αν μάλιστα είστε καλλιτέχνες, η περίοδος αυτή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για σας. Θα έχετε απήχηση και νέες πρωτότυπες ιδέες στο έργο σας. Αφεθείτε στην έμπνευση και θα εντυπωσιάσετε το περιβάλλον σας. Αν είστε γονείς, θα σας εκπλήξει ευχάριστα το παιδί σας και θα αισθανθείτε μεγάλη χαρά. Στις προσωπικές σας σχέσεις, ανανεώνεστε μέσα από γνωριμίες που προκύπτουν ξαφνικά στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, θα είστε διαρκώς σε μία εναλλαγή γνωριμιών, που θα σας μαγνητίζουν και θα σας ωθούν σε περιπέτειες. Στην περίπτωση που υπάρχει μία σταθερή σχέση με συναίσθημα και αξίες, ας ανανεωθείτε μέσα από αυτή, διατηρώντας την δροσιά της πρώτης εποχής της γνωριμίας.

Στηρίζεται η σκέψη, κάθε σοβαρή απόφαση και επιλογή.

Σκορπιός

Στην βάση της ζωής σας επικεντρώνεται το ενδιαφέρον αυτή την εποχή. Είτε το ίδιο σας το σπίτι, είτε η οικογενειακή σας κατάσταση, αλλάζουν. Αλλά η ανατροπή και ό,τι νέο προκύψει, θα σας οδηγήσουν σε μία διαρκή και ουσιαστική βαθιά συνειδητοποίηση. Θα σας απασχολήσει η επικοινωνία με τους οικείους σας, μία επικοινωνία όμως που δεν είναι απαραίτητο να είναι λεκτική. Στην καθημερινή σας διαβίωση, απαιτήσεις θα σας προκαλέσουν ανασφάλεια και μεγάλες αλλαγές. Αλλά δεν θα είναι μόνο αυτό που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον για νέες προοπτικές. Οι γνώσεις που αποκτήσατε ουσιαστικά και εμπειρικά, θα γίνουν βάση για να αναζητήσετε νέο σύντροφο στην αισθηματική σας ζωή, ή νέα προσέγγιση στον ήδη υπάρχοντα σύντροφο. Έντονη περίοδος, αλλά ενδιαφέρουσα για σας.

Ένα ακίνητο, ένα περιουσιακό στοιχείο χρειάζεται να αξιοποιηθεί ή θα τεθεί σε συζήτηση.

Τοξότης

Πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί γιατί η ζωή σας, όσο κι αν είναι συναρπαστική, έχει απρόοπτα. Αυτό σε ένα βαθμό οφείλεται στην φύση σας, που είναι γενναιόδωρη, αλλά συχνά υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να εκπληρώσετε. Η Νέα Σελήνη σας φέρνει προ των ευθυνών σας τελικά, καθώς σας ανοίγει μία νέα προοπτική και σας παρακινεί να σκεφθείτε και να συζητήσετε τις μελλοντικές σας προοπτικές. Τα σχέδια θα στηρίξουν άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον που έχουν συνέπεια, σοβαρότητα και κύρος. Θα σας εξηγήσουν με τον δικό τους τρόπο την βαρύτητα των επιλογών αυτή την εποχή, αλλά θα σας φέρουν προ των ευθυνών σας. Επομένως ίσως γίνουν το κίνητρο για να είστε συνεπείς και εστιασμένοι σε ό,τι αποφασίσετε. Η προσωπική σας ζωή, είναι σε ένα σημείο για σημαντικές αποφάσεις. Θα σας στηρίξουν άνθρωποι με σοφία, εμπειρία και γνώση.

Έχετε τη γνώση και την εμπειρία για να στηρίξετε στόχους με πρόγραμμα και ουσία.

Αιγόκερως

Έμμεσα, συνδέεστε και σας απασχολεί ό,τι είναι σχετικό με τις αξίες της ζωής σας. Οι αξίες αλλάζουν, ή τουλάχιστον ζητείται από εσάς να αλλάξουν. Μπορεί πλέον ό,τι θεωρούσατε σημαντικό να μην σας ενδιαφέρει το ίδιο στο μέλλον. Κάποιες μάλιστα ποιότητες διαφοροποιούνται. Καθώς δεν έχουν την ίδια σημασία για σας άτομα και καταστάσεις ζωής, θα αναγκαστείτε να διατηρήσετε σχέσεις και συνεργασίες που είναι ενδιαφέρουσες στην νέα φάση της ζωής σας. Μην λυπηθείτε αν αναγκαστείτε να κάνετε επιλογές και ορισμένα άτομα πάψουν να υφίστανται στην καθημερινότητά σας. Ούτως ή άλλως ξεκινήσατε μία σειρά αλλαγών. Απλά τώρα, επιλέγετε την νέα σας πορεία στο εξής.

Στηρίζεστε στην εμπειρία και την βαθύτερη γνώση που διαθέτετε. Η καινοτομία θα αναζωογονήσει ταλέντα ή δεξιότητές σας

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος σε συνδυασμό με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου της Σελήνης, είναι ένας συνδυασμός που φέρνει όμως ισορροπία, δικαίωση, δικαιοσύνη και ρεαλιστικές βάσεις. Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της Νέας Σελήνης αφού όχι μόνο συντελείται στο ζώδιό σας, αλλά παράλληλα η έμφαση στα στοιχεία του Υδροχόου, φέρνει στο φως πολλές προσωπικές σας ανάγκες έκφρασης. Σας ωθεί στην ανατροπή και την αποδέσμευση από το χθες. Κάθε περιορισμός και κάθε νέα ιδέα, σας μαγνητίζει. Αλλά κι εσείς με τη σειρά σας έλκετε άτομα που είναι διαφορετικά, ανανεώνουν την ίδια σας την υπόσταση και σας κάνουν πιο ριζοσπαστικούς και τολμηρούς. Αναλογιστείτε τους λόγους για τους οποίους θα θέλατε να είστε στην φάση αυτή ανανεωτές. Αναζητήστε επίσης κίνητρα που θα ανάψουν την σπίθα της αλλαγής, με απαιτήσεις για ευκαιρίες και όνειρα που θα εμπνέουν τα βήματά σας. Διευρύνετε τις γνωριμίες σας, βρείτε φίλους που θα είναι ενθαρρυντικοί μαζί σας. Κάνετε μία νέα συναρπαστική αρχή!

Στηρίζεται κάθε σας όραμα που έχει σοβαρότητα και συνέπεια ή αίσθηση δικαίου.

Ιχθείς

Αρκετά εσωστρεφείς από την ίδια σας την φύση, έχετε ακόμη ένα λόγο να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο, αυτή την περίοδο. Η Νέα Σελήνη φωτίζει τις βαθύτερες ανησυχίες και τα απραγματοποίητα όνειρα. Σας δίνει το έναυσμα να εμπνευστείτε και να αποφασίσετε να βγάλετε ένα έργο αρκετά δημιουργικό, αν είστε καλλιτέχνες, κυρίως μουσικοί ή συγγραφείς. Μάλιστα, θα είναι μία πρωτότυπη έκφραση και θα τραβήξει το ενδιαφέρον αργότερα του κοινού που θα σας θαυμάσει. Αν έχετε κάποια κρυφά όνειρα και μυστικά, μπορεί να θελήσετε πλέον να τα αποκαλύψετε στους άλλους, εφ’όσον κι εσείς θα είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Απαιτείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό, περισσότερα και πιο δημιουργικά έργα, απτά, μέσα από κίνητρα που θα σας ενθουσιάσουν.

Το κοινωνικό σας προφίλ εκτιμάται, αν είστε σαφείς, ειλικρινείς, συνεπείς. Η αυτογνωσία οδηγεί σε νέες συνειδητοποιήσεις. Προετοιμαστείτε για όμορφες επιλογές που θα ξεκινήσουν κοντά στα γενέθλιά σας, τον επόμενο μήνα.

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;