Netflix: Οι δέκα σειρές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της πλατφόρμας
Οι κορυφαίες σειρές στο Netflix σήμερα!

Σήμερα είναι Παρασκευή και μετράμε αντίστροφα για ακόμη ένα ΣουΚου, ενώ έξω κάνει κρύο και -ίσως- είναι πλέον καιρός για δύο. Είτε έχεις παρέα, είτε το ζεις μοναχικά «παίζει» να είναι η τέλεια στιγμή για να «λιώσεις» στο Netflix! Και αν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις τότε οι τάσεις του Netflix ίσως σου «λύσουν» τα χέρια και σε βοηθήσουν να βρεις μία σειρούλα για να «καείς» το προσεχές σαββατοκύριακο.

10. Woman of the Dead

Υπόθεση: Αναζητώντας μανιωδώς τον φονιά του συζύγου της για να πάρει εκδίκηση, μια γυναίκα φέρνει στο φως τα πιο βαθιά και άσχημα μυστικά της μικρής της πόλης.

9. Alice in Borderland

Υπόθεση: Ένας gamer χωρίς σκοπό και οι φίλοι του βρίσκονται σε ένα εναλλακτικό Τόκιο, όπου υποχρεώνονται να αγωνιστούν σε μια σειρά σαδιστικών παιχνιδιών επιβίωσης.

8. Alpha Males

Υπόθεση: Στη σειρά πρωταγωνιστούν τέσσερις μεσήλικες άντρες, οι οποίοι εξερευνούν τον ανδρισμό τους σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτητες φωτός στη Μαδρίτη κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Ο ένας έχασε τη δουλειά του, ο άλλος βρίσκεται σε μία ανοιχτή σχέση, ενώ οι άλλοι δύο αντιμετωπίζουν ένα γάμο χωρίς σεξ και ένα διαζύγιο αντίστοιχα.

7. Sky Rojo

Υπόθεση: Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η τρίτη σεζόν της σειρές και ήδη βρίσκεται στις τάσεις του Netflix. Η Κοράλ, η Τζίνα κι η Γουέντι έφτιαξαν μια νέα ζωή και βρήκαν τον έρωτα στην Αλμερία. Όμως η ηρεμία τους δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού o Ρομέο βάλθηκε να πάρει εκδίκηση.

6. Emily in Paris

Υπόθεση: Το «Emily in Paris» επέστρεψε το Δεκέμβριο με την τρίτη σεζόν του, όπου η Emily έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της. Σχεδόν ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν, η σειρά συνεχίζει να trendάει αποδεικνύοντας μάλλον ότι αξίζει το hype της.

5. Kaleidoscope

Υπόθεση: Η σειρά καλύπτει 25 χρόνια και παρακολουθεί μια ομάδα επιδέξιων ληστών που συνεργάζονται για να ξεκλειδώσουν ένα φαινομενικά άθραυστο θησαυροφυλάκιο και να αποσπάσουν τη μεγαλύτερη λεία στην ιστορία. Προτού μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τα μετρητά, πρέπει να περάσουν μέσα από την πιο ισχυρή ομάδα εταιρικής ασφάλειας του κόσμου και το FBI.

4. Wednesday

Υπόθεση: Έξυπνη, σαρκαστική και λίγο νεκρή μέσα της, η Γουένσντεϊ Άνταμς ερευνά μια σειρά φόνων, ενώ κάνει νέους φίλους —και εχθρούς— στην Ακαδημία Νέβερμορ.

3. Maestro

Υπόθεση: Ένας μουσικός πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων.

2. Vikings: Valhalla

Υπόθεση: Στο σίκουελ του “Βίκινγκ”, έχουν περάσει εκατό χρόνια και μια νέα γενιά θρυλικών ηρώων αναδύεται για να διαμορφώσει το δικό της πεπρωμένο — και να γράψει ιστορία.

1. Ginny & Georgia

Υπόθεση: Η ανέμελη Τζόρτζια και τα δύο της παιδιά, η Τζίνι κι ο Όστιν, μετακομίζουν βόρεια για να κάνουν μια νέα αρχή αλλά ανακαλύπτουν ότι το “ταξίδι” τους έχει πολλές λακκούβες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 1