Survivor All Star: Τι ψιθύρισε φεύγοντας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο
Survivor All Star: Τι είπε τελικά η Βαλαβάνη στον Βασάλο.

Η μεγάλη ανατροπή έγινε στο Survivor All Star, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που προκάλεσε τεράστια έκπληξη, αλλά και λύπη στους υπόλοιπους παίκτες.

“Σοκαρισμένος” έδειξε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δήλωσε στο Συμβούλιο του νησιού πως “έπεσε από τα σύννεφα”.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσπευσε στην αγκαλιά του ξεσπώντας σε κλάματα.

Στην εκπομπή «Πρωινό Μας» συζητήθηκε ο σύντομος διάλογος που είχε το ζευγάρι κατά τον αποχωρισμό και όσα ψιθύρισαν ο ένας στο αυτί του άλλου.

«Πάω στην οικογένειά μου, πάω στα γατιά μου» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στους συμπαίκτες της και στη συνέχεια αγκάλιασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντάς του: «Σε πιστεύω. Αγάπη μου, κράτα γερά». Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος της έδινε δύναμη και την παρότρυνε να μην κλαίει.

«Δεν το ένιωθα σήμερα ότι θα φύγω. Ωστόσο, είναι η γνώμη του κοινού. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους» δήλωσε στη συνέχεια on camera η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στην ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε» δήλωσε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
0 - 0
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;