Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν αλλοίωσα ποτέ τον χαρακτήρα μου»
Όσα αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα που κάθισε σήμερα Πέμπτη (19/1) στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (19/1) καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων σχολίασε με την Ελένη αρχικά την εικόνα της και την διατροφή που ακολουθεί.

«Πάντα βρίσκω ψεγάδια στον εαυτό μου, αλλά παράλληλα πάντα τονίζω τα θετικά μου σημεία», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σύζυγό της που είναι 20 χρόνια μαζί.

«Σε καταλαβαίνει πια ο άλλος με τα μάτια και πολύ σημαντικό είναι και το χιούμορ», ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

«Μπορώ να σταθώ σε οποιοδήποτε περιβάλλον με βάλεις, θα φέρω στο περιβάλλον που πάω τον χαρακτήρα μου. Δεν αλλοίωσα ποτέ τον χαρακτήρα μου, την αυθεντικότητα μου και τον αυθορμητισμό μου. Και για αυτό μπορώ να πω ότι είμαι περήφανη», δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ όσον αφορά την παρουσίαση και την πρωινή εκπομπή που έχει για δεύτερη χρονιά είπε χαρακτηριστικά:

«Φέτος είμαι πιο χαλαρή. Την πρώτη χρονιά πας πιο φορτσάτη και ορεξάτη να αποδείξεις πράγματα, ενώ την δεύτερη σεζόν έχει καταλαγιάσει όλο αυτό και έχει “μπει το νερό στο αυλάκι”».

«Είναι ένας μαραθώνιος η πρωινή ζώνη», είπε περιγράφοντας την μέχρι τώρα εμπειρία της σε αυτή την ζώνη της τηλεόρασης.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το τι προτιμάει να βλέπει στην τηλεόραση απάντησε ότι αγαπάει να βλέπει τον Νίκο Μουτσινά και την Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;