Κοπέλα ανακάλυψε τις εικόνες της αποφοίτησής της σε εξώφυλλο ερωτικού μυθιστορήματος - Η viral αντίδρασή της στο TikTok
Καλά πήγε κι αυτό.

Ένα από τα πολλά video που γίνονται καθημερινά viral στο TikTok, αφορούσε την κάπως περίεργη ιστορία μίας κοπέλας που ανακάλυψε τυχαία τις φωτογραφίες της αποφοίτησής της στο εξώφυλλο ενός soft-core ερωτικού μυθιστορήματος στο Amazon.

Συγκεκριμένα, η Christian Demeritt (@christian.joy.d) εξήγησε στο TikTok ότι κατά την αποφοίτησή της προσέλαβε έναν φωτογράφο δίνοντάς περίπου 100 ευρώ, προκειμένου να τραβήξει καλύτερες εικόνες την ίδια για τη μεγάλη της μέρα, τη μέρα δηλαδή που θα αποφοιτούσε από το πανεπιστήμιο.

Η ιστορία της συγκέντρωσε χιλιάδες views και πολλά άτομα στα σχόλια ρώτησαν πώς συνέβη αυτό. Έτσι, εκείνη εξήγησε  ότι ο φωτογράφος που προσέλαβε στη νότια Φλόριντα της προσέφερε μειωμένη τιμή για τις φωτογραφίες της από την αποφοίτησή της που έγινε το 2010. Εκείνη δέχτηκε χωρίς να το πολυσκεφτεί και δε διάβασε τα ψιλά γράμματα ευχαριστώντας τον για τις υπηρεσίες του.

Ωστόσο, μέσα στο «deal» χωρίς να το καταλάβει του έδωσε την άδεια να πουλήσει τις εικόνες της. Έτσι, ο φωτογράφος πουλούσε τις φωτογραφίες της αποφοίτησής της σε ιστοσελίδες με stock φωτογραφίες.

«Δεν διάβασα τα ψιλά γράμματα στο συμβόλαιο για τις φωτογραφίες μου και ο φωτογράφος μου πούλησε τις φωτογραφίες μου σε ιστοσελίδες με φωτογραφίες αρχείου», έγραψε στο video της και μοιράστηκε μια εικόνα του μυθιστορήματος που πωλείται αυτή τη στιγμή στο Amazon.

 

@christian.joy.d Should I do a #Storytime ? #greenscreen ♬ Song Oh no oh no oh no no no – Hip Hop

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;