Ποια τηλεοπτικά προγράμματα επανέρχονται σήμερα (16/1) - Η κόντρα με το Survivor All Star
Το Survivor All Star θα παίζει πλέον με δυνατούς αντιπάλους στην prime time.

Με το Survivor All Star να έχει κατακτήσει τα μηχανάκια της AGB, σήμερα Δευτέρα 16/1 επανέρχονται δυναμικά αρκετά τηλεοπτικά projects στις οθόνες μας.

Απόψε στις 21:00 στο Star ξεκινά ο νέος κύκλος του MasterChef. Οι τρεις αγαπημένοι και καταξιωμένοι κριτές, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα αναζητήσουν το νέο μαγειρικό ταλέντο και θα χαρίσουν στιγμές γέλιου με τις
ατάκες τους. Το φετινό ριάλιτι μαγειρικής θα έχει αρκετές αλλαγές και εκπλήξεις!

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής λόγω των αγώνων του Μουντιάλ και των Χριστουγέννων, οι “Ράδιο Αρβύλα” επιστρέφουν στον ΑΝΤ1, στις 20:00 ανανεωμένοι.

Ο ΑΝΤ1 επενδύει όμως και στη μυθοπλασία φέτος, με τη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» στις 21.00 και τους “Παγιδευμένους” στις 22:00.

Ο Alpha έχει κερδίσει με την επιλογή του τα τελευταία χρόνια να επενδύσει στις τηλεοπτικές σειρές, με μεγάλο ατού τον “Σασμό”, ο οποίος επανέρχεται με νέα επεισόδια, από σήμερα στις 21:00, ενώ μια ώρα νωρίτερα επανεκκίνηση κάνει και ο  «Ο
Παράδεισος των Κυριών».

Στο ΣΚΑΪ, στις 17.00, καταφτάνει το ριάλιτι μόδας «My style rocks». Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή επιστρέφει ανανεωμένη και πιο fashion forward από ποτέ.

Η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδεχτεί στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts! Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραμένει σταθερή αξία θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων και θα τις εμπνέουν για να εξελίξουν το στυλ τους.

Δυναμικό come back κάνει και το MEGA. Η “Γη της Ελιάς” επέστρεψε χθες και συνεχίζεται και σήμερα με νέο επεισόδιο στις 21:00, ενώ λίγο αργότερα θα δούμε το νέο επεισόδιο από την εξίσου επιτυχημένη σειρά του σταθμού, το “Μαύρο Ρόδο”.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1