Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού
Η δεύτερη εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε με τον πρώτο αγώνα ασυλίας και έναν αγώνα επάθλου.

Η δεύτερη εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής με ένα αγώνισμα ασυλίας και ένα αγώνισμα επάθλου. Η αρχή της εβδομάδας αυτής βρήκε τους παίκτες να συζητούν στην παραλία τα όσα έγιναν στο συμβούλιο αποχώρησης του Περικλή Κονδυλάτου, η οποία φυσικά δεν ήταν η μοναδική αποχώρηση της πρώτης εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Να σημειώσουμε πως είχε προηγηθεί αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου που έφυγε οικειοθελώς, καθώς δεν άντεχε άλλο και όπως είπε η ίδια, έχει κάποια προβλήματα υγείας.

Στις παραλίες των δύο ομάδων του Survivor All Star έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες συμμαχίες, καθώς και οι πρώτες εντάσεις μεταξύ των παικτών. Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν δίστασε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο συμβούλιο, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Όσο του απαντάμε, τον κάνουμε μάγκα»

Μία άλλη παίκτρια σχολίασε για τα όσα έγιναν στο συμβούλιο τα εξής:

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε με το τι ψήφισαν αυτοί, ας ασχοληθούν με τη δικιά τους την ομάδα»

Την ίδια ώρα, η ομάδα των Μαχητών στο Survivor all Star φαίνεται να έχει φτάσει στα όρια της. Οι Μαχητές έχουν χάσει στα αγωνίσματα φαγητού και είναι νηστικοί εδώ και αρκετές ημέρες. Μάλιστα, τα στοιχεία της φύσης δε βοήθησαν και τους έκαναν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή στην παραλία.

Ο Ηλίας Μπόγδανος εξομολογήθηκε στην κάμερα πως πέρασε ένα από τα χειροτέρα βράδια της ζωής του, καθώς μούδιασε όλο του το σώμα και το κεφάλι. Όπως είπε:

«Mέχρι τώρα προσπαθούσα να το βλέπω θετικά όπως κάνω πάντα στη ζωή μου αλλά το τελευταίο βράδυ για μένα ήταν το πιο δύσκολο βράδυ που έχω ζήσει ποτέ. Ξύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και ένιωθα μουδιασμένο όλο μου το σώμα και αυτό που με τρόμαζε ήταν πως ήταν μουδιασμένο το κεφάλι μου πάρα πολύ. Είχα μουδιάσει εδώ. Λέω, πεθαίνω, σβήνω»

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε:

«Πεινάμε πραγματικά και πρέπει να αλλάξει κάτι με αυτό αλλά φοβάμαι πως κινούμαστε σαν ζωντανοί νεκροί. Πεινάμε! Το καταλαβαίνετε; Δεν αντέχουμε! Προσπαθώ να το δω από την θετική πλευρά αλλά δεν γίνεται, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα»

Στο επεισόδιο της Κυριακής, 15 Ιανουαρίου, στο στίβο μάχης είδαμε τους Κόκκινους να ξεκινούν δυνατά και να βρίσκονται στο 3-1 κόντρα στους Μπλε, οι οποίοι ήθελαν να ξεκινήσουν τη 2η εβδομάδα τους στον Άγιο Δομίνικο με το δεξί για να πάρουν ψυχολογία και να βάλουν και κάτι στο στομάχι τους.

Οι Μπλε μπήκαν με πείσμα για τη νίκη και προηγήθηκαν με 3-0 με τους Βασάλο, Μελίνα και Τάκη να κερδίζουν τους Στάθη, Σταυρούλα και Μαρτίκα αντίστοιχα. Η Δαλάκα μείωσε σε 3-1, όμως ο Γκότσης πήρε τον 4ο πόντο για τους Μαχήτες κόντρα στον Κατσούλη.

Η Στέλα και ο Ασημακόπουλος έκαναν το 6-1, όμως κάπου εκεί οι Διάσημοι ξύπνησαν και με τους Ασημίνα, Μπάρτζη, Ευρυδίκη, Δαλάκα πλησίασαν σε 7-5. Μάλιστα, στον αγώνα της Ευρυδίκης με την Καρολίνα, η παίκτρια των μπλε μετά την ήττα της κατέρρευσε δίπλα στον πάγκο της ομάδας της με τους συμπαίκτες της να τρέχουν στο πλευρό της.

Ο μισθοφόρος πήγε το ματς στο 8-5 για τους μπλε και απάντησαν οι Μάριος-Πρίαμος, Μπάρτης για το 8-7. Το παιχνίδι έμελλε να μας κάνει να αγωνιούμε, αφού οι Κόκκινοι κατάφεραν να το πάνε στο 9-9 και να οδηγήσουν τη μάχη σε flag race.

Στον τελικό για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και το έπαθλο του φαγητού που αποτελούνταν από λουκουμάδες με μέλιμ η Μελίνα και ο Μπόγδανος νίκησαν τους Στάθη και Δαλάκα. Έτσι, έφεραν και πάλι καλή ψυχολογία στους μπλε που επιτέλους θα φάνε και θα πάνε στο συμβούλιο ως θεατές.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό, στο συμβούλιο του νησιού. Το συμβούλιο βρήκε τους παίκτες των δυο ομάδων να έρχονται σε αντιπαράθεση για τα συνθήματα και τα γιουχαρίσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στη συνέχεια, η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, με την κάλπη να βγάζει ξανά το όνομα του Κώστα Παπαδόπουλου. Η απόφαση των Κόκκινων να βγάλουν για δεύτερη συνεχή φορά στον τάκο τον ζαχαροπλάστη προκάλεσε την έκπληξη αρκετών συμπαικτών του αλλά και του ίδιου.

Μάλιστα ο ζαχαροπλάστης απόρησε με το αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτήρισε άδικο και αναρωτήθηκε αν είναι καλύτερα να αποχωρήσει από μόνος του, ο οποίος αναρωτήθηκε:

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα ήθελα να ζητήσω μήπως να αποχωρήσω. Γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ άδικο αυτό. Φέρνω πόντους στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν και να είμαι συνέχεια στον τάκο; Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν φέρει πόντους σήμερα και δεν είναι στον τάκο. Δεν έχουν φέρει ούτε την προηγούμενη φορά όταν εγώ σε κάθε αγώνισμα φέρνω έναν πόντο. Είναι πάρα πολύ άδικο και ειλικρινά το σκέφτομαι μήπως να αποχωρήσω από μόνος μου» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
75'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
75'
2 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
1'
62 - 48
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;