Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «Πόσο ανώριμη ακόμα η κοινωνία;»
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει ό,τι θέλει, ακόμα και τη Βασιλεία σαν πολίτευμα».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να κάνει, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, σήμερα Δευτέρα (16/1) ημέρα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τα δικά της σχόλια γύρω από όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το λαϊκό προσκύνημα.

«Δεν με ενοχλεί ότι έχει προσφύγει τόσος κόσμος για να προσκυνήσει τον αποθανόντα, αλλά με ενοχλεί και με εντυπωσιάζει η έκπληξη που έχουν ορισμένοι: “γιατί συμβαίνει αυτό;”», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Γιατί είχε κάποιους οπαδούς, υπήρξε ένα σημαντικό πρόσωπο στην εξουσία της Ελλάδος. Επίσης ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει ό,τι θέλει, ακόμα και τη Βασιλεία σαν πολίτευμα. Η οικογένειά του έχει κάθε δικαίωμα να τον κλάψει και να τον πονέσει», συνέχισε. «Έχουμε συνηθίσει τόσο χρόνια να είμαστε ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα – Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ – και όταν κάποιος από αυτούς τους ισχυρούς που ήταν στην εξουσία, χάνει τη ζωή του, η οικογένειά του τον κηδεύει με τιμές. Γιατί λοιπόν μας κάνει εντύπωση το ότι συμβαίνει αυτό και με τον τέως Βασιλιά;», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και κατέληξε: «Είδατε τελικά πόσο ανώριμη είναι ακόμα η κοινωνία μας; Ακόμα και σε τέτοιες στιγμές αναρωτιέται γιατί να συμβαίνει αυτό».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
50'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
50'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΗΜ
44 - 30
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;