BTS: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας του K-Pop συγκροτήματος
Αντίστροφη μέτρηση για την προβολή του «BTS: Yet To Come In Cinemas» στους κινηματογράφους.

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη νέα συναυλιακή ταινία των BTS, η οποία θα έχει ως τίτλο «BTS: Yet To Come In Cinemas».

Στην ταινία βλέπουμε τη sold-out συναυλία των BTS στη Μπουσάν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Κορέας μετά τη Σεούλ. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και πρόκειται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο τον επόμενο μήνα.

Η συναυλία των BTS διοργανώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας για την προώθηση της υποψηφιότητας της Μπουσάν για τη διοργάνωση της Παγκόσμιας Έκθεσης του 2030. Έτσι, το συγκρότημα της K-pop τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Dynamite», «Butter» και «IDOL», ενώ ξεχώρισε η πρώτη ζωντανή εκτέλεση του «Run BTS» από το αγαπημένο boy band.

Στο trailer βλέπουμε αποσπάσματα από τη συναυλία στη Μπουσάν, ενώ το trailer υπόσχεται «την πιο αξέχαστη συναυλία» όπου θα δούμε και τα επτά μέλη των BTS.

Σε ένα δελτίο Τύπου αναφέρεται επιπλέον ότι το «Yet To Come in Cinemas» είναι μία «επανεπεξεργασμένη» εκδοχή της συναυλίας με «κινηματογραφικό μοντάζ», που περιλαμβάνει κοντινά πλάνα και μία εντελώς νέα άποψη ολόκληρης της συναυλίας.

Η συναυλιακή ταινία αναμένεται να προβληθεί παγκοσμίως από την 1η Φεβρουαρίου σε 4.500 κινηματογράφους σε περισσότερες από 110 χώρες και εδάφη και φυσικά η χώρα μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Επιπλέον προβολές θα πραγματοποιηθούν και κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης εβδομάδας (2-5 Φεβρουαρίου), ενώ το «BTS: Yet to Come in Cinemas» θα προβληθεί σε επιλεγμένες αίθουσες του εξωτερικού σε ScreenX, 4DX και 4DX Screen μορφές, στόχος των οποίων είναι η αναπαραγωγή της ατμόσφαιρας μίας ζωντανής συναυλίας.

Υπενθυμίζεται ότι το «BTS: Yet to Come in Cinemas» δεν είναι το πρώτο μουσικό ντοκιμαντέρ, αφού έχουν ήδη προηγηθεί το «Burn The Stage: The Movie» του 2018, τα «Love Yourself In Seoul» και «Bring The Soul: The Movie» του 2019, το «Break The Silence: The Movie» του 2020 και το «BTS Permission to Dance on Stage – Seoul: Live Viewing» του 2022.

Η συναυλία στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας ήταν η τελευταία κοινή εμφάνιση των BTS για τα επόμενα χρόνια, αφού τα μέλη του συγκροτήματος θα πρέπει να υπηρετήσουν τη στρατιωτική θητεία τους που είναι υποχρεωτική στη Νότια Κορέα. Ήδη ο Jin κατατάχθηκε στο στρατό το Δεκέμβιο, ενώ η επανένωσή του αναμένεται περίπου το 2025, όταν όλα τα μέλη του K-Pop group εκπληρώσουν τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους και απολυθούν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 0 
  
  
 1