Τρεις ταινίες και επτά σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και (κυρίως) σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με αρκετές προτάσεις από νέες ταινίες και (κυρίως) σειρές για να απολαύσεις. Από την επιστροφή μίας αρκετά επιτυχημένης σειράς εποχής στο Netflix μέχρι δύο κινηματογραφικούς σταρ που υποδύονται δύο από τους μεγαλύτερους σταρ της country μουσικής σκηνής.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου!

Ταινίες

Το Χρυσάφι του Ρήνου

Ο Φατίχ Ακίν επιστρέφει με τη νέα του ταινία που αναμένεται να κερδίσει το σινεφίλ κοινό. Η ταινία μας μεταφέρει στη Συρία το 2010, ενώ ο Γκιγουάρ Χατζάμπι υποβάλλεται σε βασανιστήρια για να αποκαλύψει την τοποθεσία του κρυμμένου χρυσού που έκλεψε στη Γερμανία, θα ανακαλέσει την ιστορία του, ξεκινώντας από την παιδική του ηλικία στο Ιράν.

Ο Όρκος του Παμφίρ

O Dmytro Sukholytkyy-Sobchuk μας χαρίζει ένα διαφορετικό παραμύθι. Ένα κάπως αιματηρό, ζεστό και περιστασιακά αστείο παραμύθι όπου ο Παμφίρ επιστρέφει σε ένα χωριό της δυτικής Ουκρανίας και στην οικογένειά του ύστερα από μήνες απουσίας. Αρνείται να δουλέψει ξανά ως λαθροδιακινητής, αλλά ένα λάθος του γιου του θα τον επανασυνδέσει με το ταραγμένο παρελθόν του.

Dog Gone

Για αυτή την εβδομάδα, το Netflix μας προτείνει μία ταινία με τον Rob Lowe. Ένας νεαρός άνδρας και ο αγαπημένος του σκύλος χωρίζονται στο Μονοπάτι των Αππαλαχίων. Ο νεαρός και ο πατέρας του πρέπει να ξεκινήσουν μια απεγνωσμένη αναζήτηση για να τον βρουν πριν να είναι πολύ αργά.

Σειρές

Vikings: Valhalla Season 2

Η δεύτερη σεζόν του ιστορικού έπους βρίσκει τους ήρωες να συνεχίζουν την ιστορία τους λίγο μετά την τραγική πτώση του Kattegat. Βρίσκοντας ξαφνικά φυγάδες στη Σκανδιναβία, αναγκάζονται να δοκιμάσουν τις φιλοδοξίες και το θάρρος τους σε κόσμους πέρα από τα φιόρδ του Kattegat.

Happy Valley Season 3

Η αστυνομική σειρά που επικεντρώνεται στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της αστυνομικού Catherine Cawood επιστρέφει στο Cosmote Series HD για την τρίτη και τελευταία σεζόν της. Μία από τις καλύτερες βρετανικής σειρές που αξίζουν τον χρόνο σου.

Sexify Season 2

Η δεύτερη σεζόν της σειράς που ακολουθεί τη Natalia, μία προγραμματίστρια που γνωρίζει πολλά για τα λογισμικά αλλά ελάχιστα για το σεξ, είναι διαθέσιμη στο Netflix. Η Natalia μαζί με τις φίλες της Monika και Paulina είχαν ξεκινήσει μία εκστρατεία καλύτερης κατανόησης γύρω από τον γυναικείο οργασμό, κατασκευάζοντας μία εφαρμογή για έναν διαγωνισμό στο πανεπιστήμιό τους και, στη διάρκεια αυτής της διαδρομής, ικανοποιώντας κάποιες από τις ανάγκες των συμφοιτητών τους. Στη δεύτερη σεζόν, οι τρεις κοπέλες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της επιχείρησής τους, αλλά και της προσωπικής τους ζωής.

George & Tammy

Μετά την υποψηφιότητα για βραβείο SAG καλύτερης γυναικείας ερμηνείες σε μίνι σειρά για τη Jessica Chastain, η σειρά που πρωταγωνιστεί με τον Michael Shannon θα προβληθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο Cosmote Series Marathon HD. Η τραγουδίστρια Τάμι Γουαϊνέτ ενθουσιάζεται όταν της προτείνουν να ‘ανοίξει’ τη συναυλία του ινδάλματός της: του Τζορτζ Τζόουνς. Η χημεία μεταξύ τους είναι έκδηλη… αλλά ένα μεγάλο εμπόδιο απειλεί τη συνεργασία και τη σχέση τους.

Hunters Season 2

Η αμφιλεγόμενη σειρά του Amazon Prime Video επιστρέφει για τη δεύτερη και τελευταία σεζόν του με τον Al Pacino να επιστρέφει στον ρόλο του Meyer Offerman. Το 1977, στη Νέα Υόρκη, ένας ταραγμένος νεαρός Εβραίος που θέλει να εκδικηθεί, συλλαμβάνεται από μια μυστική ομάδα Ναζί κυνηγών που διεξάγουν έναν παράνομο πόλεμο ενάντια στην κλεφτή των υψηλόβαθμων αξιωματούχων των Ναζί που κρύβονται για τη δημιουργία του Τέταρτου Ράιχ.

Tulsa King

Ο Taylor Sheridan έχει μετατραπεί σε έναν από τους πιο επιτυχημένους τηλεοπτικούς παραγωγούς και η πρώτη σεζόν της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί ο Sylvester Stallone θα προβληθεί την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, στο Cosmote Series Marathon HD. Η σειρά έχει ανανεωθεί ήδη για δεύτερη σεζόν. Μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, ένας μαφιόζος ο Dwight “The General” Manfredi εξορίζεται στην Tulsa της Οκλαχόμα, όπου χτίζει μια νέα εγκληματική αυτοκρατορία με μια ομάδα απίθανων χαρακτήρων.

Servant Season 4

Η σειρά του M. Night Shyamalan επιστρέφει για την τέταρτη και τελευταία σεζόν της και θα προσπαθήσει να απαντήσει τα περισσότερα από τα ερωτήματα που μας έχει γεννήσει. Αρχικά, η σειρά ακολουθεί ένα ζευγάρι από τη Φιλαδέλφεια, το οποίο βυθίζεται στο πένθος μετά από μια ανείπωτη τραγωδία που δημιουργεί ρήγμα στο γάμο τους και ανοίγει την πόρτα για μια μυστηριώδη δύναμη να μπει στο σπίτι τους. Περισσότερα μυστήρια έρχονται να προστεθούν στους επόμενους κύκλους και περισσότερα ερωτήματα να μας γεννιούνται.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;