Ρένος Χαραλαμπίδης: «Είμαι πολύ αντιπαθητικός στα γυρίσματα»
Όσα ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Σήμερα Πέμπτη (12/1) ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στην τηλεόραση, τα λάθη που μετανιώνει και παραδέχτηκε πως η ανάγκη του για τελειότητα συχνά τον κάνει αντιπαθητικό.

«Σε κριτική επιτροπή δεν μπορώ να είμαι. Δυσκολεύομαι πολύ ψυχικά να κρίνω, μου φαίνονται όλοι πολύ καλοί. Σαν παρουσιαστής όμως θα ήθελα να το κάνω, για να τα κάνω όλα μπάχαλο. Να πατάει το κουμπί ο τηλεθεατής και να λέει: τι θα γίνει σήμερα με τον Ρένο;», είπε αρχικά γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης για την παρουσίαση στην τηλεόραση.

Έπειτα, αναφέρθηκε σε πράγματα που έχει κάνει και έχει μετανιώσει λέγοντας:

«Είμαι από τους ανθρώπους που μετανιώνουν στη ζωή για έναν και μοναδικό λόγο: Για να βγάζω κέρδος από τα λάθη μου. Στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” μου είχε προτείνει ο Χάρης να παίξω το ρόλο που έπαιξε εξαιρετικά ο Κούκουρας. Το μετανιώνω πάρα πολύ».

Όσον αφορά το αν έχει ερωτευθεί συμπρωταγωνίστριά του ή να τον έχει ερωτευτεί εκείνη ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Όχι, ποτέ. Είμαι πολύ αντιπαθητικός στα γυρίσματα, γιατί έχω τέτοια αγωνία να βγει καλό που είμαι… θα το πω… μαλ…».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;