Netflix: Οι δέκα ταινίες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της πλατφόρμας
Οι δέκα ταινίες που βρίσκονται στην «κορυφή» των τάσεων του Netflix σήμερα.

Ο καιρός έχει αρχίσει να κρυώνει ξανά. Και μπορεί να μην είμαστε σίγουροι αν έχει κρύο άρα καιρός για δύο, αλλά ξέρουμε πως αν δε θέλεις να βγεις έξω, τότε μάλλον είναι καιρός για… Netflix! Και αν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις τότε οι τάσεις του Netflix ίσως σου «λύσουν» τα χέρια και σε βοηθήσουν να βρει αυτό που ψάχνεις για να δεις.

10. Late Night

Υπόθεση:  Η Katherine Newbury είναι μια αναγνωρισμένη οικοδεσπότης με μια εκτεταμένη καριέρα στην κωμωδία, αλλά η βαθμολογία της δείχνει μια σταθερή πτώση την τελευταία δεκαετία. Η πρόεδρος του δικτύου, η Caroline Morton, λέει στην Katherine να διορθώσει την εκπομπή της ή θα αντικατασταθεί. Σε μια προσπάθεια αναδιοργάνωσης της επίδειξης, η Katherine έχει προσλάβει την Molly Patel στο προσωπικό της ως γραμματέας, κυρίως με βάση ότι είναι ινδό αμερικανική γυναίκα ενώ πολλοί από τους συγγραφείς είναι μεγάλοι λευκοί. Παρόλο που η Molly έχει μικρή εμπειρία στην κωμωδία και αρχικά αγωνίζεται, αποδεικνύει την αξία της δίνοντας στην Katherine καλό υλικό για να δουλέψει με την παράστασή της, καθώς και ιδέες για το πώς να φτάσει σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Τα αποτελέσματα είναι επιτυχημένα.

9. The Remaining

Υπόθεση: Κάποιοι φίλοι μαζεύονται σε ένα γάμο αλλά η δεξίωση διαλύεται από τις τρομακτικές εκδηλώσεις αποκάλυψης αναγκάζοντας τους να επανεξετάσουν τη ζωή, την αγάπη, και την πίστη, δεδομένου ότι πρέπει να επιλέξουν μεταξύ της εξιλέωσης και της επιβίωσης.

8. Blade Runner 2049

Υπόθεση:

7. Spiderman: Far From Home

Υπόθεση: Ακόμα και ο φιλικός υπερήρωας της γειτονιάς χρειάζεται διακοπές. Αλλά μια νέα απειλή αναγκάζει τον Πίτερ Πάρκερ να αναλάβει δράση σε μια σχολική εκδρομή στην Ευρώπη.

6. Matilda: Musical

Υπόθεση: Ένα ξεχωριστό κορίτσι με κοφτερό μυαλό και ζωηρή φαντασία τολμά να ορθώσει ανάστημα, για να αλλάξει την ιστορία του με θαυμαστά αποτελέσματα. Αυτή είναι η Ματίλντα.

5. Οτοστόπ με ένα τσεκούρι

Υπόθεση:  Αυτό το σοκαριστικό ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την πορεία ενός ανέμελου περιπλανώμενου από τη στιγμιαία ψηφιακή δόξα στην απότομη πτώση που τον οδήγησε στη φυλακή.

4. Knives Out

Υπόθεση:  Ένας ιδιόρρυθμος ντετέκτιβ βοηθά την αστυνομία στη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου ενός διάσημου και πάμπλουτου συγγραφέα, πατριάρχη μιας εκκεντρικής οικογένειας.

3. How I Became A Gangster

Υπόθεση:  Ένας φιλόδοξος γκάνγκστερ αναρριχάται στον εγκληματικό υπόκοσμο της Βαρσοβίας και τελικά κάνει μια προσπάθεια να πιάσει την καλή.

2. Glass Onion: A Knives Out Mystery

Υπόθεση:  Ο παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ πηγαίνει στην Ελλάδα για να ξεσκεπάσει ένα μυστήριο που αφορά έναν δισεκατομμυριούχο και την ετερόκλητη ομάδα φίλων του.

1. The Pale Blue Eye

Υπόθεση:  Γουέστ Πόιντ, 1830. Ένας αποκαρδιωμένος ντετέκτιβ αναλαμβάνει να ερευνήσει σιωπηρά τη βάναυση δολοφονία ενός δόκιμου. Αντιμέτωπος όμως με τον δεσμευτικό κώδικα σιωπής των δοκίμων, ζητά από έναν συνάδελφο του θύματος να τον βοηθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση – έναν νεαρό άντρα τον οποίο γνωρίζουμε σήμερα με το όνομα Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;