Survivor All Star Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα
Survivor All Star Spoiler: Θα γίνει το 3-1 ή θα έχουμε ισοφάριση.

Στο αποψινό (11/1) επεισόδιο του Survivor All Star θα μάθουμε ποιος από τους υποψήφιους παίκτες θα αποχωρήσει. Πρόκειται για την πρώτη αποχώρηση του φετινού κύκλου του ριάλιτι μέσω ψηφοφορίας, καθώς προηγήθηκε η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε ΕΔΩ ποιος αποχωρεί, σύμφωνα με τα spoilers.

Survivor All Star Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Σύμφωνα με τις διαρροές από Άγιο Δομίνικο οι Κόκκινοι θα κάνουν το 3-1 και οι Μπλε θα γνωρίσουν την τρίτη διαδοχική τους ήττα.

Τις πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Τις πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου, μιλώντας στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ. Η Βρισηίδα Ανδριώτου στις πρώτες της δηλώσεις αναφέρθηκε και στον Σπύρο Μαρτίκα.

«Το σώμα μου δεν άντεξε, γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Ούτε η ψυχική μου υγεία. Είμαι πολύ κουρασμένη από αυτό που πέρασα 5,5 μήνες. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή, όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μου άφησε διάφορα προβλήματα στο σώμα μου, στον αυχένα και στα γόνατα, και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε ένα φυσικοθεραπευτήριο, και έκανα και χειροπρακτική» ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Το να ξαναζήσω όλη αυτή την ταλαιπωρία, τη βροχή, την πείνα που φέτος είναι πολύ πιο δύσκολα, γιατί φέτος δεν έχουμε καθόλου προμήθειες. Ξυπνούσα με τα πόδια μουδιασμένα και έλεγα γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου; Έφυγα από το παιχνίδι και το πόδι μου με ενοχλεί περισσότερο από όταν ήμουν μέσα.

Δείτε ΕΔΩ ποια θα αντικαταστήσει τη Βρισηίδα Ανδριώτου και ΕΔΩ ποιος θα αντικαταστήσει τον παίκτη που θα αποχωρήσει απόψε.

Μείνετε συντονισμένοι στο neolaia.gr για περισσότερα spoilers.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;