Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - Η παράκλησή της μέσω Instagram στους δημοσιογράφους
Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον τοκετό.

Η Ιωάννα Τούνη έγινε για πρώτη φορά μητέρα, αφού μπήκε για προγραμματισμένο τοκετό σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης. Έτσι, η διάσημη influencer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ στο πλευρό της ήταν πάντα ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ευχάριστο νέο ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια η Ιωάννα Τούνη αναρτώντας story στο Instagram, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να καλούν εκείνη και το σύντροφό της στο τηλέφωνο, καθώς δεν σκοπεύουν αυτό το διάστημα να κάνουν κάποια δήλωση.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του στα stories του στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
52'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;