Survivor All Star: Δημιουργήθηκαν οι νέες ομάδες - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor All Star: Όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Χθες Κυριακή 8 Ιανουαρίου το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.  Οι παίκτες και οι παίκτριες που επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο είναι τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού Survivor και επέστρεψαν έτοιμοι και έτοιμες, αφού πλέον γνωρίζουν τι τους περιμένει στο παιχνίδι.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους γνώριμους παίκτες του Survivor και στη συνέχεια τους ενημέρωσε για τις νέες συνθέσεις των δύο νέων ομάδων. Για ακόμη μία φορά, οι παίκτες και οι παίκτριες χωρίστηκαν σε Διάσημους και Μαχητές, δηλαδή στην κόκκινη και την μπλε ομάδα. Μάλιστα, τα ζευγάρια χωρίστηκαν με τη Βρισηίδα Ανριώτου να δείχνει έντονα τη δυσαρέσκειά της με αυτή την εξέλιξη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες είναι οι εξής:

Η ομάδα των Διάσημων αποτελείται από τους εξής: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Η ομάδα των Μαχητών αποτελείται από τους εξής: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρα οι παίκτες μπήκαν απευθείας στα «βαθιά», αφού διαγωνίστηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας. Οι Μαχητές ηττήθηκαν και όπως προβλέπουν οι κανόνες του παιχνιδιού στο πρώτο συμβούλιο του νησιού έπρεπε να ψηφίσουν για τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Ο παίκτης που είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έκρυψε την προσωπική του δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις τις πρώτες ώρες της επιστροφής του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και το γεγονός πως επέλεξαν να τον βάλουν να μονομαχήσει με τον «ισχυρό» Σάκη Κατσούλη.

Η δυσαρέσκειά του μάλλον σε συνδυασμό με την ήττα του στο στίβο μάχης ήταν αυτά που του στοίχισαν και έτσι, είναι ο πρώτος πίκτης που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση την πρώτη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;