Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο Στάθης Σχίζας φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο και τον αποχαιρέτησε μέσω Instagram
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανάρτησή της στο Instagram για το Στάθη Σχίζα που αναχώρησε ξανά για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

Το «Survivor All Star» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την προσεχή Κυριακή 8 Ιανουαρίου και σήμερα Τρίτη (3/1) όλοι οι παίκτες και όλες οι παίκτριες αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο. Ένας από τους παίκτες που επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» είναι ο νικητής του Survivor του 2022, Στάθης Σχίζας.

Έτσι, ριν από λίγες ώρες, η σύντροφός του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου του ευχήθηκε καλή επιτυχία ποστάροντας κοινές τους φωτογραφίες, ενώ δημοσίευσε και τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξαν.

«Season 2. Good luck baby!!!! Έχεις όλη την θετική μου ενέργεια μαζί σου!!!! Μην αλλάξεις τίποτα γιατί είσαι απλά υπέροχος!!! Θα σε χαιρετήσω πάλι με την ίδια ευχή όπως τότε… Φτάσε ως το τέρμα!!! Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
7'
0 - 0
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
5'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;