Δύο ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι καλύτερες νέες ταινίες και σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Συνήθως η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι σχετικά ήσυχη με λίγες νέες κυκλοφορίες νέων ταινιών και σειρών, καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες blockbuster ταινίες κατακλύζουν τα σινεμά. Και φέτος δεν έχουμε μεγάλες διαφορές με το «Avatar: The Way of Water» να συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πορεία του.

Υπάρχουν, όμως, μερικές καινούριες ταινίες και σειρές που αξίζουν τον χρόνο σου!

Ταινίες

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

Αυτή την εβδομάδα στα σινεμά έκανε πρεμιέρα μία ταινία που έχει βασιστεί στη ζωή της Whitney Houston, μίας ερμηνεύτριας που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στην μουσική βιομηχανία! Η διαδρομή της Whitney Houston από κορίτσι γκόσπελ χορωδιών στο Νιου Τζέρσεϊ μέχρι την κορυφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

White Noise

Η νέα ταινία του Noah Baumbach με πρωταγωνιστές τους Adam Driver και Greta Gerwig, μετά από μία φεστιβαλική καριέρα, έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix. Η ταινία αποτελεί μεταφορά του βιβλίου του Don DeLillo και ακολουθεί έναν πανεπιστημιακό καθηγητή με άγχος θανάτου και την εξαμελή οικογένειά το, που έρχονται αντιμέτωποι με μια τοξική διαρροή που σπέρνει τον πανικό στην πόλη τους.

Σειρές

Treason 

Ο Charlie Cox, πριν επιστρέψει πίσω από τη μάσκα του Daredevil, πρωταγωνιστεί σε μία σειρά πέντε επεισοδίων για το λογαριασμό του Netflix. Ένα πολιτικό θρίλερ για έναν πράκτορα της MI6 που αλλάζει ριζικά τη ζωή του αφού το παρελθόν του τον βρίσκει.

Showtrial

Ένα αστυνομικό βρετανικό θρίλερ έρχεται για γίνει το απόλυτο binge-watch σου την Πρωτοχρονιά μέσα από το Cosmote TV Series Marathon HD. Η Τάλιθα, η αλαζονική κόρη ενός επιχειρηματία, συλλαμβάνεται μετά την εξαφάνιση της Χάνα, μιας σκληρά εργαζόμενης συμφοιτήτριάς της. Θα καταφέρει η υπεράσπιση να προστατεύσει την πελάτισσά της όταν έρθουν στο φως νέα στοιχεία;

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;