Oppenheimer: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι
«Εκρηκτικό» trailer για το «Oppenheimer» του Νόλαν που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Christopher Nolan ετοιμάζεται να κάνει ένα δυναμικό comeback στη μεγάλη οθόνη με τη νέα του ταινία «Oppenheimer». Ο Κίλιαν Μέρφι πρωταγωνιστεί στο «Oppenheimer» και αφορά τη ζωή του J. Robert Oppenheimer, του ανθρώπου που δημιούργησε την ατομική βόμβα, αλλά και τον καταλυτικό ρόλο που διαδραμάτισε στο πλαίσιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μετά το teaser της ταινίας, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας, όπου ο πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού «Peaky Blinders», έρχεται αντιμέτωπος με το δέος και την αγωνία της κατασκευής μιας ατομικής βόμβας, καθώς γνωρίζει πως η ανθρωπότητα δεν έχει ιδέα με τι πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη εξαιτίας του.

Η ταινία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» (Κάι Μπερντ & Μάρτιν Τζ. Σέργουιν) που αφορά το δημιουργό της ατομικής βόμβας. Σύμφωνα με το Νόλαν ο προϋπολογισμός της ταινίας έφτασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια και ήταν αρκετός για να γίνει η αναπαράσταση της δοκιμής «Τρίνιτι», όπου εξερράγη η πρώτη ατομική βόμβα, δίχως να χρησιμοποιηθούν ειδικά εφέ.

Εκτός από τον Κίλιαν Μέρφι εμφανίζονται στο trailer και θα δούμε στην ταινία μεταξύ άλλων οι Έμιλι Μπλαντ, Ματ Ντέιμον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Φλόρενς Πιού, Ράμι Μάλεκ και Μπένι Σάφντι.

Το «Oppenheimer» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους 20 Ιουλίου 2023.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;