Maestro: Το φινάλε του πρώτου κύκλου άφησε άφωνο το κοινό - Τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter
Maestro: Το φινάλε τους πρώτου κύκλου «σάρωσε» τα πάντα - Τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter

Χθες Πέμπτη (15/12) το μεγάλο κοινό που απέκτησε η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτητο «Maestro», συντονίστηκε προκειμένου να παρακολουθήσει το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς. Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου του «Maestro» είχε ως τίτλο «Να μ’ αγαπάς» και άφησε το κοινό άφωνο, ενώ οι χρήστες στο Twitter αποθέωσαν το επεισόδιο για ακόμη μία φορά.

Το φανατικό κοινό έμαθε επιτέλους το δολοφόνο του Χαράλαμπου, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτσέκης και ο οποίος μέσα σε 9 επεισόδια κατάφερε να καθηλώσει το κοινό με την ερμηνεία του. Εηίσου καθηλωτική ήταν για ακόμη μία φορά και η τηλεοπτική σύζυγός του, την οποία υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη, η οποία με ένα εξαιρετικό μονόλογο έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν ως μια κακοποιημένη γυναίκα και μάνα, που φοβάται να μην γίνει βίαιος ο γιος της, που μεγάλωσε σε ένα τοξικό περιβάλλον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Παράλληλα, είδαμε τη Σοφία, που την υποδύεται η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, να υψώνει το ανάστημά της στο σύζυγό της, προκειμένου να αποδεχτεί επιτέλους την αλήθεια για τον ομοφυλόφιλο γιο τους. Οι νεαροί ηθοποιοί Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος που υποδύονται το γιο της Σοφίας και το γιο της Μαρίας αντίστοιχο έδωσαν για ακόμη μία φορά τον καλύτερο εαυτό τους αποτυπώνοντας τον έρωτά τους στη μικρή οθόνη.

Η ένταση και το μεγάλο φινάλε «κορυφώθηκαν» στο τέλος με τη δολοφονία του κακοποιητικού Χαράλαμπου, με τη σκηνή να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες σκηνές που έχουμε δει σε επιτυχημένες σειρές του εξωτερικού

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου, που προκάλεσε συγκίνηση στα social media απλά και μόνο κρατώντας το μικρόφωνο, αφού έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από το τραγούδι. Άλλη μια αγαπητή παρουσία στη σειρά, που ο κόσμος λάτρεψε και αναπαρήγαγε συνεχώς τις ατάκες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά το Twitter έδω το παρών σχολιάζοντας το τελευταίο επεισόδιο του «Maestro» και αποθεώνοντάς το για ακόμη μία φορά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2