Ιωάννα Πηλιχού: «Δεν πέρασα καλά στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
Η Ιωάννα Πηλιχού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κακή συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Ιωάννα Πηλιχού βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (15/12) καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κακή συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για το πώς αντιμετωπίστηκε από κάποιες εκπομπές η εξομολόγησή της για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί από γιατρό.

«Τα media δεν ήταν πάντα καλοπροαίρετα μαζί μου. Είχα στεναχωρηθεί με το πώς είχε αντιμετωπιστεί το θέμα της σεξουαλικής μου παρενόχλησης από κάποιες εκπομπές. Κάποιοι το είδαν ως ευκαιρία να γελάσουν», είπε αρχικά η Ιωάννα Πηλιχού μιλώντας για την περίοδο που εξομολογήθηκετη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί για γιατρό.

«Δεν πέρασα καλά στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Φοβηθήκαμε και δεν μιλήσαμε γιατί ήμασταν δύο νέα παιδιά και είπαμε “ποιος θα μας πιστέψει;”. Τα Μέσα τον αντιμετώπιζαν σαν βασιλιά. Όταν κάποιος είναι παντοδύναμος στο χώρο που εσύ κινείσαι, δεν μπορείς να βγεις και να πεις, θα σε φάνε λάχανο. Όταν είσαι νέο παιδί. Αφενός μπορεί να μην σε πιστέψουν, να σε βγάλουν τρελό, να σε κακοχαρακτηρίσουν», είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;