Χριστίνα Κολέτσα: Η εμπειρία της στο «Asia Express» και το απρόοπτο περιστατικό στην Καμπότζη
Η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis, οι δύο φίλες που έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του «Asia Express», βρέθηκαν στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησαν για την εμπειρία τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας.

Καλεσμένες στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκαν η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis. Οι δύο φίλες, που έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του «Asia Express», μίλησαν για την εμπειρία τους στο ταξιδιωτικό ριάλιτι περιπέτειας στη νοτιανατολική Ασία, ενώ αποκάλυψαν ένα απρόοπτο περιστατικό που τις συνέβη στην Καμπότζη.

Η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε πως:

«Ένα βράδυ είχαμε βρει ένα σπίτι να μείνουμε και είχαν νιώσει λίγο περίεργα αυτοί που ήμασταν εκεί, χωρίς να κάνουμε εμείς κάτι, και είχαν φωνάξει την αστυνομία. Ενώ μας είχαν πει οκ, μετά ξαφνικά ήρθε η καμποτζιανή αστυνομία, μας ζητούσαν διαβατήριο και μας τραβούσαν βίντεο.

Ευτυχώς η παραγωγή ήταν stand-by, το μετάνιωσαν και φύγαμε από το σπίτι»

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε:

«Σε αυτές τις παραγωγές υπάρχει πάντα η προστασία της κάθε χώρας που προβάλλεται. Είχε γίνει μία μικρή παρεξήγηση με τους αστυνομικούς, λύθηκε αλλά μέχρι να λυθεί εμείς είχαμε… μην πω τη λέξη… μέντες» 

Σε ό,τι αφορά την περιπέτεια στην Καμπότζη, η Χριστίνα Κολέτσα παραδέχτηκε:

«Φοβήθηκα πάρα πολύ. Σε τέτοιες περιπτώσεις μου βγαίνει τρομερή επιθετικότητα και ήμουν στο τσακ να τους ορμήσω. Κοιτούσα πάρα πολύ έντονα και προκλητικά τους αστυνομικούς σε φάση «θα σε σκοτώσω». Όλο αυτό από τον φόβο μου. Ευτυχώς η Μαρία ήταν πιο ψύχραιμη»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
FT
2 - 2
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
FT
1 - 2
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;