Αιμιλιάνο Μάρκου για Μαριαγάπη: «Υπάρχει επικοινωνία, αλλά δεν είμαστε μαζί πλέον σα ζευγάρι»
Ο Αιμιλιάνο Μάρκου μίλησε για όλους και για όλα στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας».

Σήμερα Τρίτη (13/12) ο πρώην παίκτης του GNTM Αιμιλιάνο Μάρκου, ο οποίος πλέον ακολουθεί καριέρ μοντέλου στο εξωτερικό, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά για το μόντελινγκ, το χωρισμό του με την πρώην συμπαίκτριά του Μαριαγάπη Ξυπολιά και άλλα πολλά.

Όσον αφορά την πορεία του μετά το GNTM, ο Αιμιλιάνο συνεργάστηκε με την Έλενα Χριστοπούλου και πλέον ακολουθεί καριέρα μοντέλου στο εξωτερικό.

«Τα χρήματα για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι πολύ καλά πόσο μάλλον για ένα παιδί στην ηλικία μου, το οποίο δεν έχει ξαναεργαστεί. Οπότε ναι, ξαφνικά βλέπεις κάποια χρήματα, τα οποία θεωρούνται πολύ καλά», είπε Αιμιλιάνο απαντώντας σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν πληρώνεται καλά από το μόντελινγκ.

Μάλιστα αναφερόμενος στο πού μένει ο Αιμιλιάνο αποκάλυψε ότι νοικιάζει σπίτι στο Μιλάνο και στο Λονδίνο, ενώ όταν έρχεται στην Ελλάδα μένει στο σπίτι των γονιών του, κάτι που όπως εξήγησε στη Φαίη Σκορδά τον συμφέρει, αν και εκ πρώτης όψεως δεν ακούγεται και τόσο συμφέρον.

Έπειτα, ο Αιμιλιάνο Μάρκου μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε και αποκάλυψε πως μεγάλωσε στην Αθήνα και νιώθει τυχερός γιατί η Γλυφάδα, όπυο και μεγάλωσε, είναι μία πολύ ήσυχη περιοχή.

«Σα χθες θυμάμαι ότι όταν είπα στη μαμά ότι πήρα την απόφαση να αφήσω τη σχολή μου για λίγο και να ασχοληθώ με τη μόδα, να πάρω τις βαλίτσες μου και να φύγω στο εξωτερικό, μού είπε συγκεκριμένα ότι μπήκες πολύ γρήγορα στα βαθιά», είπε ο Αιμιλιάνο αναφερόμενος στην αντίδραση της μητέρας του, όταν άκουσε για πρώτη φορά πως θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Προς το τέλος της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στο τέλος της σχέσης του με τη Μαριαγάπη λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ήμασταν 2 χρόνια μαζί με την Μαριαγάπη αλλά στην κυριολεξία ήμασταν τον ένα. Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο χώρια και αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Πάντα όση επαφή και να υπήρχε, χανόταν λίγο αυτή η φλόγα. Φτάσαμε σε ένα σημείο, ώστε να πάρουμε λίγο χρόνο ο καθένας χωριστά. Ήταν πάρα πολύ ώριμο έτσι όπως έγινε και το εκτιμώ πάρα πολύ και από πλευράς της. Είμαστε πάρα πολύ καλά, υπάρχει επικοινωνία, αλλά δεν είμαστε μαζί πλέον σα ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά ο Αιμιλιάνο Μάρκου για τη σχέση του με τη Μαριαγάπη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;