Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχουν παρεξηγηθεί με τις φάρσες μας»
Στην πρεμιέρα του «Hedwig and the angry inch» βρέθηκαν και ο Γιώργος Κρικοριάν, ο Άρης Καβατζίκης και η Δανάη Μπάρκα και έκαναν τις δικές τους δηλώσεις στην κάμερα της εκπμπής «Mega Καλημέρα».

Το μιούζικαλ «Hedwig and the angry inch» έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Αλκυονίς και το παρών έδωσαν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες celebrities.

Στην πρεμιέρα του «Hedwig and the angry inch» βρέθηκαν και ο Γιώργος Κρικοριάν, ο Άρης Καβατζίκης και η Δανάη Μπάρκα. Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησαν με τα θετικά και τα αρνητικά της Δανάης Μπάρκα.

«Ένα πλεονέκτημα της Δανάης είναι η δοτικότητά της και ένα μειονέκτημα ότι τσαντίζεται», είπε ο Γιώργος Κρικοριάν.

«Το πλεονέκτημα της Δανάης είναι ότι είναι γενναιόδωρη και μειονέκτημα ότι… της “γυρνάει το μάτι”!», συμπλήρωσε με τη σειρά ο Άρης Καβατζίκης, ενώ η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στις φάρσες που κάνουν οι συντελεστές του «Πάμε Δανάη!».

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί ξέρουμε την αλήθεια για τις φάρσες, όπως και οι άνθρωποι που την «πατάνε». Δεν έχουν παρεξηγηθεί με τις φάρσες μας», δήλωσε.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» αποκάλυψε πως είναι ιδιαίτερα προληπτική και θέλει πάντα τους φίλους της για ποδαρικό στη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
27'
0 - 0
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
25'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;