Ορέστης Χαλκιάς: «Το Maestro είναι η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix - Είναι ιστορική στιγμή»
Όσα είπε ο Ορέστης Χαλκιάς στο «Night Out» για το Maestro και την είσοδό του στο Netflix.

Χθες Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου προβλήθηκε το 8ο και προτελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του «Maestro». Μετά την προβολή του  επεισοδίου, ο Ορέστης Χαλκιάς που υποδύεται τον αδερφό της Κλέλιας στη σειρά, βρέθηκε καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out τη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυαναμενόμενη είσοδο της δημοφιλούς σειράς στην πλατφόρμα του Netflix σε πολύ λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Ορέστης Χαλκιάς είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία, αλλά δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή».

«Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά», συμπλήρωσε με χαμόγελο ο Ορέστης Χαλκιάς μιλώντας στη βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA.

«Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ορέστης Χαλκιάς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1