Πέτρος Ιακωβίδης – «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)»: Το δυνατό μήνυμα του νέου του τραγουδιού!
Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει κάτι σημαντικό να μας πει μέσα από το νέο του single.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μας δίνει ρυθμό με τη νέα του μεγάλη επιτυχία «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)», το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από τη νέα του δισκογραφική οικογένεια, την Panik Records.

Σε μουσική του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους του Apon, το «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» είναι μία μουσική έκπληξη, ένα τραγούδι – πρόταση που συνδυάζει αριστοτεχνικά διαφορετικά μουσικά είδη και, με στοιχεία από την πλούσια ελληνική και τη βαλκανική μουσική παράδοση, δημιουργεί ένα ξεσηκωτικό hit.

Το «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό και με ξεχωριστό μήνυμα music video, που σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis. Στο video, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο επιτυχημένος και πιο επιδραστικός ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, δίνει το σύνθημα και, μέσα από το νέο του hit single μας μεταφέρει την ιστορία ενός έρωτα που ανθίζει και ταυτόχρονα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα: ότι η μουσική, όπως και η αγάπη, ενώνει όλους τους ανθρώπους, χωρίς καμία διάκριση.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης, μαζί με την Josephine, που κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνονται sold out.

Δες ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
90'
0 - 0
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1