Νίκος Κoκλώνης: «Καταλαβαίνω ότι είμαι μόνος μου» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ με την τηλεόραση, έτσι μου ήρθε, εδώ στον ΣΚΑΪ», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ένα τεράστιο κουτί τυλιγμένο σε δώρο έφτασε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» για τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να ξετυλίγει το δώρο του, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα πιο μικρό δώρο, μέσα σε αυτό ένα ακόμα πιο μικρό και πάει λέγοντας, για να καταλήξει σε ένα γούρι σε σχήμα ματιού.

Από την είσοδο εισέβαλλε ένα τεράστιο μπλε μάτι και από πίσω του εμφανίστηκε ο Νίκος Κοκλώνης χορεύοντας «Έχω μάτι».

«Ήρθε το δώρο μου για του Αγίου Νικολάου! Αδυνάτισες πολύ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στον Νίκο Κοκλώνη κι εκείνος του απάντησε: «Κάνω ΚΕΤΟ, σκέτο».

«Δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ με την τηλεόραση, έτσι μου ήρθε, εδώ στον ΣΚΑΪ», είπε ο Νίκος Κοκλώνης. «Στο ταξίδι μου είχες υποσχεθεί ότι θα βγούμε το βράδυ και μετά τις 10 δεν σήκωνες τα τηλέφωνα», αποκάλυψε ο παρουσιαστής το J2US για τον Νίκο Μουτσινά και συνέχισε: «Μας άφησες να βγούμε μόνους μας στη Βραζιλία».

«Τελειώνουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς. Παραμονή 15Αύγουστου ήθελα να σταματήσω. Ποτέ δεν ξέρεις», τόνισε ο CEO της Barking Well.

«Δεν κουράζομαι. Πάω στο καμαρίνι από τις 2 το μεσημέρι, ενώ το σόου ξεκινάει στις 8», τόνισε και μίλησαν για τα V που φοράει. «Θέλω να είναι όλο το μπούστο έξω, με πνίγουν οι άλλες».

«Τα ζευγάρια για εμένα είναι unique κάθε φορά, τρελαίνομαι. Θέλω ένα πολύ σεμνό με έναν πλακατζή. Δεν θέλω να δένουν μεταξύ τους», είπε επίσης.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τις κάμερες, εγώ κάνω το πάρτι μου. Πέρσι βγήκα εκνευρισμένος από ένα tweet και είπα ότι δεν θα το ξανακάνω», πρόσθεσε.

Για το ότι είναι συνέχεια με την Κατερίνα Καινούργιου, απάντησε: «Τι να κάνω αφού δεν βρίσκει γαμπρό;».

«Δεν μπορώ τις τσιγκουνιές, εγώ είμαι large», εξομολογήθηκε επίσης.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι σε κάθε live , 600 διαφορετικά άτομα τη φορά διασκεδάζουν με φαγητό και ποτό, ενώ τα Χριστούγεννα θα φιλοξενήσουν οικογένειες που περνούν δύσκολα.

Για το τι άλλο θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση: «Ψυχαγωγούμε τον κόσμο, αν δεν διασκεδάζουμε εμείς, πώς θα διασκεδάσει ο κόσμος. Το All Together Now το συζητάμε με τον Alpha. Είναι 100 κριτές και όποιος έχει καλή φωνή μαζεύει βαθμούς. Ένα πρωινό στις 12 θα το έκανα. Δεν θα ήθελα να σχολιάζω αστυνομικά κλπ, θέλω πλάκα. Reality θα παρουσίαζα. Υπάρχει κάτι στο τραπέζι».

Για τα σχόλια στο Twitter: «Απαντάω στα σχόλια που είναι καλιαρντά. Το Twitter όταν έχουν βάση τα σχόλια τα παρακολουθώ. Από τηλεκριτικούς, αρχισυντάκτες κλπ τους παίρνω τηλέφωνο και εκείνη την ώρα».

«Όταν κλείνουν τα φώτα του J2US, την Κυριακή που ξυπνάω ή τη Δευτέρα είναι οι χειρότερες μέρες μου, γιατί καταλαβαίνω ότι είμαι μόνος μου. Όλο αυτό ξεφουσκώνει την Κυριακή, το κενό αίσθημα που νιώθω την Κυριακή το έχουμε νιώσει οι περισσότεροι και πονάει. Αυτό που πονάει πολύ είναι όταν πέφτεις στο κρεβάτι και είναι άδεια η δίπλα θέση. Το μερίδιό μου σε αυτό είναι μεγάλο. Ισορροπώ ανάμεσα σε δουλειά και προσωπική ζωή. Την Κυριακή το πρωί, 08:57 που έρχονται τα νούμερα, αν είναι καλά δεν κοιμάμαι, αν είναι καλά πέφτω 2-3 ώρες», εξομολογήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;