Λάκης Γαβαλάς: «Δε με ενδιαφέρουν οι ίντριγκες» - Τι είπε για My Style Rocks και GNTM
Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Breakfast@Star» και μίλησε για όλους και για όλα.

Σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη συμμετοχή του στον επόμενο κύκλο του My Style Rocks και το GNTM 5.

«Μη με αδικείτε. Εγώ αυτό που θα έπρεπε να κάνω αυτή τη στιγμή είναι μία εκπομπή που να έχει να κάνει με τη μόδα συγκεκριμένα. Δε με ενδιαφέρουν οι ίντριγκες. Δε λέω ότι το My Style Rocks κάνει ριάλιτι, προς Θεού. Ίσα-ίσα επειδή δεν έκανε, δεν μας έπαιζαν και τα πρωινά», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς και συμπλήρωσε: «Να δώσω τι; Χαχανητό δεν θέλω, θλίψη δεν με ενδιαφέρει, τη γνώση να δώσω».

«Είναι δική τους επιλογή αυτή τη στιγμή να είμαι ή να μην είμαι. Επειδή διαχειριζόμαστε πολλά χρήματα στην αγορά και διεθνώς, κάποιος θα πρέπει να το κατευθύνει αυτό το πράγμα. Δε νομίζω ότι υπάρχει αρτιότητα σε αυτό. Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι: ποιος θα μπορούσε να καλέσει σπόνσορες, γιατί αυτή είναι η κύρια δουλειά; Εγώ έχω προϊόντα που μπορούν να διαφημιστούν από παιδάκια 5 χρονών μέχρι γέρους 80», δήλωσε στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής.

«Δεν διαπραγματεύομαι τίποτα, γιατί αυτοί διαπραγματεύονται τη δική μου φάση με τους Τούρκους παραγωγούς, με τους Έλληνες εδώ και καλά κάνουν. Το ότι πετάνε ότι “θα είναι ο τάδε κι εκείνο και το άλλο αλλά ο Γαβαλάς θα είναι” αυτό με ενοχλεί. Εάν συσταθεί η επιτροπή και είναι τα πράγματα όπως πρέπει να είναι, φυσικά και θα έλεγα ναι. Το φορμάτ πρέπει να έχει μια εξέλιξη», ξεκαθάρισε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καραβάτου, που είναι το επικρατέστερο όνομα για να αναλάβει την παρουσίαση του show.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς τη βρίσκει θετική, καθώς την χαρακτηρίζει «κορίτσι της διπλανής πόρτας» χωρίς κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα.

Όσον αφορά το όνομα της Βίκυς Κουλιανού, που ακούστηκε έντονα, ο σχεδιαστής είπε:

«Η Βίκυ Κουλιανού έχει αδικηθεί πάρα πολύ. Η Βίκυ θα ήταν καλή από τα πρώτα GNTM, γιατί η Βίκυ είναι το απόλυτο, καμία σχέση με τις υπόλοιπες. Από ‘κει και πέρα “σάχλεψαν” λίγο μαζί της, που την έβαλαν να κάνει coach μια φορά με μία υστερία και μετά στο Just…»

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς αφήνει τις αιχμές του σε προσωπικό επίπεδο για τον Άγγελο Μπράτη, ενώ τονίζει πως ο Στέλιος Κουδουνάρης θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;