Ελένα Κρεμλίδου: «Κέρδισα το πρώτο μου δικαστήριο - Οι κακίες και οι απερισκεψίες πληρώνονται»
H Έλενα Κρεμλίδου προέβη στις πρώτες δημόσιες δηλώσεις της μετά την απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει τον άντρα που την απειλούσε με τη δημοσίευση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

H Έλενα Κρεμλίδου προέβη στις πρώτες δημόσιες δηλώσεις της μετά την απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει τον άντρα που την απειλούσε με τη δημοσίευση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Η ίδια μίλησε για τη δικαίωση που νιώθει μετά την καταδίκη του άντρα που την απειλούσε με τη δημοσίευση των βίντεο στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

«Σήμερα κέρδισα το πρώτο μου δικαστήριο, είναι ένα μίνι πάρτι. Ένιωσα δικαίωση, το είχα ανάγκη γιατί πέρασα δύσκολα», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Είπε πως δεν έχει επικοινωνήσει με την απέναντι πλευρά και μάλιστα στο δικαστήριο δεν παρευρέθηκαν ούτε ο κατηγορούμενος, ούτε ο δικηγόρος του.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ζητήσει χρηματική αποζημίωση η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί, το τελευταίο που με νοιάζει είναι η χρηματική αποζημίωση».

Επιπλέον, η Έλενα Κρεμλίδου δήλωσε πως με το να κινηθεί νομικά εναντίον του κατηγορούμενου ήθελε να δείξει σε ορισμένους ανθρώπους πως «οι κακίες και οι απερισκεψίες πληρώνονται».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;