Χάρι και Μέγκαν: Νέο trailer για το ντοκιμαντέρ που προκάλεσε αντιδράσεις πριν την κυκλοφορία του
Χάρι και Μέγκαν: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς ντοκιμαντέρ που εξερευνά την ιστορία τους.

Ο νέος μήνας «μπήκε» με νέες ίντριγκες που αφορούν τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, αφού το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο trailer του επικείμενου ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε δύο τόμους. Ο Τόμος I θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου και ο Τόμος II θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου και έχει ήδη έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σε μια άνευ προηγουμένου και εκ βαθέων σειρά ντοκιμαντέρ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μοιράζονται την άλλη πλευρά της πολύκροτης ιστορίας του έρωτά τους. Σε έξι επεισόδια, η σειρά εξερευνά τα πρώτα χρόνια του δεσμού τους και τις προκλήσεις που τους ανάγκασαν να απαρνηθούν τους πλήρους απασχόλησης ρόλους τους στον βασιλικό θεσμό.

Με σχολιασμό από φίλους και συγγενείς, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν έχουν μιλήσει δημοσίως ξανά για όσα βίωσαν, αλλά και από ιστορικούς που αναλύουν την κατάσταση της Βρετανικής Κοινοπολιτείας σήμερα και τη σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Τύπο, η σειρά δεν ρίχνει μόνο φως στην ερωτική ιστορία του ζευγαριού, αλλά αποτυπώνει και την εικόνα του κόσμου μας και του πώς φερόμαστε ο ένας στον άλλο.

Η σειρά ντοκιμαντέρ έρχεται από την καταξιωμένη, δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ και βραβευμένη με Emmy σκηνοθέτρια Λιζ Γκάρμπους, και αποτελεί μια νέα ματιά σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ιστορίας.

Δείτε το νέο trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;