«Far Cry 6»: Παίξε εντελώς δωρεάν το γνωστό βιντεοπαιχνίδι
Η Ubisoft σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις το «Far Cry 6» εντελώς δωρεάν!

Το «Far Cry 6» κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο για τις κονσόλες Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 και PC και αμέσως έγινε ένα από τα αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια της gaming κοινότητας. Τώρα, η Ubisoft προσκαλεί όλους τους παίκτες να δοκιμάσουν το δημοφιλές παιχνίδι εντελώς δωρεάν.

Η γαλλική εταιρία έκανε πλέον διαθέσιμο ένα Free Trial για το «Far Cry 6», το οποίο επιτρέπει στους παίκτες από όλες τις κονσόλες, αλλά και το PC να απολαύσουν χωρίς κανέναν περιορισμό λίγες ώρες από το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, η δωρεάν δοκιμή περιλαμβάνει όλο το αρχικό νησί, με τους παίκτες να ξεκινάνε την επανάστασή τους έναντι του δικτάτορα Antón Castillo.

Όταν ολοκληρωθεί η απελευθέρωση του νησιού και οι παίκτες φθάσουν στο σημείο εξάντλησης του ελεύθερου περιεχομένου, θα τους δίνεται η δυνατότητα να αγοράσουν το παιχνίδι και να συνεχίσουν κανονικά την περιπέτειά τους. Το σημαντικό είναι πως θα διατηρείται όλη η πρόοδο τους.

Να σημειώσουμε πως η Ubisoft αυτή την περίοδο έχει μία μεγάλη προσφορά για το «Far Cry 6» και φαίνεται πως το βήμα αυτό είναι για να δώσει ένα μεγαλύτερο boost στις πωλήσεις.

Πέρα από τη δωρεάν έκδοση, έχει ανακοινωθεί και η κυκλοφορία ενός μεγάλου update. Αυτό το update θα φέρει στο παιχνίδι το New Game Plus mode, καθώς και το ολοκαίνουργιο πακέτο επέκτασης Lost Between Worlds.

Αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ θα μεταφέρει τους παίκτες σε μια απόκοσμη διάσταση γεμάτη rifts, καθένα από τα οποία είναι ένα διεστραμμένο κομμάτι της Yara γεμάτο εκπλήξεις, κινδύνους και προκλήσεις.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;