Hailey Bieber: Διέψευσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης - Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας
Η Hailey Bieber έδωσε τη δική της απάντηση μέσω Instagram στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Η Hailey Bieber απάντησε μέσω των social media στις φήμες περί εγκυμοσύνης προκειμένου να τις διαψεύσει. Συγκεκριμένα, σε story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Hailey Bieber σήκωσε την μπλούζα της, έδειξε την πρησμένη κοιλιά της και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για εγκυμοσύνη.

Μάλιστα, αποφάσισε να αποκαλύψει πως φούσκωμα αφορά μια κύστη σε μέγεθος μήλου, η οποία βρίσκεται στην ωοθήκη της και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπη με ένα τόσο σοβαρό θέμα υγείας.

«Έχω μια κύστη στην ωοθήκη μου, η οποία έχει το μέγεθος ενός μήλου. Δεν έχω ενδομητρίωση, ούτε και πολυκυστικές ωοθήκες, αλλά είχα ξανά στο παρελθόν κύστη στην ωοθήκη και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο», έγραψε το γνωστό μοντέλο στο Instagram.

«Με πονάει και πολλές φορές με κάνει να νιώθω ναυτία, φούσκωμα, κράμπες και να είμαι ευαίσθητη συναισθηματικά. Είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς γνωρίζετε πολύ καλά πώς είναι και μπορείτε να καταλάβετε», πρόσθεσε η Hailey Bieber.

Σε γενικές γραμμές το γνωστό μοντέλο έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για ένα θέματα υγείας της, καθώς πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε το «μίνι εγκεφαλικό» που έπαθε, αλλά και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;