Κώστας Κάππας για Maestro: «Δεν βλέπω τίποτα κοινό σαν γραφή με το
Ο Κώστας Κάππας μίλησε για το «Maestro» και την εξέλιξη του πρώην συνεργάτη του, Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κάππας παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο σίριαλ «Κλείσε τα μάτια» αλλά και την… ομοιότητα με τον Γιάννη Αϊβάζη!

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κάππας είπε ότι θεωρεί πως το «Κλείσε τα Μάτια» παραμένει και με τα σημερινά δεδομένα μια αξιόλογη σειρά.

«Από το Maestro έχω δει περίπου το πρώτο επεισόδιο και αυτό όχι όλο, αλλά δεν βλέπω τίποτα κοινό σαν γραφή με το “Κλείσε τα μάτια”. Καταλαβαίνω ότι το έχει κάνει ο Χριστόφορος αλλά υπάρχει μια ωριμότητα σε αυτό, του έχει κάνει καλό που πήγε στην Αμερική και έφυγε. Είναι μια αξιόλογη δουλειά και όταν βλέπω ανθρώπους σαν τον Χριστόφορο, που παλεύουν για το καλό αποτέλεσμα, με χαροποιεί ιδιαίτερα», είπε ο Κώστας Κάππας για το Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το «Maestro» και συνέχισε λέγοντας:

«Μετά το “Κλείσε τα μάτια”  δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να συνεργαστούμε, αυτό όμως δεν λέει κάτι. Εξάλλου δεν είναι και ωραίο να παίρνεις πάντα τους ίδιους. Είναι ωραίο να ανοίγεις τα φτερά σου, να πηγαίνεις σε άλλα πράγματα με άλλους ανθρώπους».

«Έχει τύχει να μου μιλούν για ώρα και να μου λένε “τι καταπληκτικός, τι το ένα και τι το άλλο”, “σας βλέπω” -νομίζω πως ήμουν στα Κύθηρα- και πετάγεται αυτή που μου το έλεγε και λέει “Λίτσα, έλα, είναι ο Αϊβάζης εδώ”», είπε στο τέλος ο Κώστας Κάππας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;