Κριστιάνο Ρονάλντο: Τέλος και επίσημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - «Διαζύγιο» με άμεση εφαρμογή
Και επίσημα τίτλοι τέλους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Και επίσημα τίτλοι τέλους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος αστέρας εδώ και μήνες έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, καθώς έχει έρθει σε ρήξη τόσο με την διοίκηση όσο και με τον προπονητή του συλλόγου, Ερικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός τεχνικός είχε ζητήσει εδώ και καιρό την απομάκρυνσή του από την ομάδα, καθώς θεωρούσε αντιεπαγγελματική την συμπεριφορά του, ενώ η τελευταία του συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε από το ποτήρι για τον σύλλογο.

Η Γιουνάιτεντ είχε βγάλει αμέσως μετά ανακοίνωση αναφέροντας πως θα εξετάσει όλα τα δεδομένα και τα τελευταία 24ωρα έγιναν διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, όπου όπως ανακοινώθηκε σήμερα, λύθηκε το συμβόλαιό του από κοινού.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοινή συναινέσει , με άμεση ισχύ. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του σε δύο θητείες στο Old Trafford, σκοράροντας 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του τα καλύτερα καλή συνέχεια. Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο να συνεχίσουν την πρόοδο της ομάδας υπό τον Έρικ τεν Χαγκ και να συνεργαστούν για να πετύχουν στο γήπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Σε δύο θητείες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος είχε 145 γκολ σε 346 συμμετοχές. Πλέον ψάχνει για νέο σύλλογο στην καριέρα του, ενώ βρίσκεται στο Μουντιάλ 2022 με την εθνική του ομάδα.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;