GNTM 5: Αρχίζουν τα δύσκολα για τα μοντέλα - Η απαιτητική δοκιμασία με τα αβγά και τα σχόλια στο Twitter
GNTM 5: Η πασαρέλα με τα αβγά και τα σχόλια στο Twitter - «Κορίτσια σιγά τα αβγά»

Το GNTM 5 επέστρεψε απόψε (21/11) με νέο επεισόδιο, στο STAR, στις 21.00. Στο σπίτι κυριαρχούν γκρίνια και αιχμές, καθώς τα κορίτσια του δείχνουν απογοητευμένες με την απόφαση των κριτών να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στην Αλεξία και εκφράζουν τα συναισθήματά τους ενώ εκείνη είναι παρούσα.

Η Κόττη, από την άλλη, που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία, είναι χαρούμενη, σε αντίθεση με κάποιες άλλες διαγωνιζόμενες που δεν συμφωνούν καθόλου με αυτή τη Νίκη. Η Αλεξία αναλαμβάνει να πει στους τηλεθεατές τα «GNTM news» και προμηνύει θύελλες και καταιγίδες.

Η model instructor, Mary Vitinaros, και ο coach, Χρήστος Μπίρμπας, φτάνουν στο σπίτι και ανακοινώνουν στα μοντέλα ότι θα ακολουθήσει ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα πασαρέλας, στο οποίο θα πρέπει χρησιμοποιήσουν ως props αβγά και ένα κοντάρι, ώστε να μάθουν πώς να περπατάνε με ίσιο κορμό και άνεση φορώντας ψηλοτάκουνα.

Κάποια μοντέλα παραπονιούνται, κάποια απολαμβάνουν τη διαδικασία και κάποια αντιμετωπίζουν το mini challenge με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

GNTM 5: Τα σχόλια του Twitter για τη δοκιμασία με τα αβγά

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;