Asia Express: Το ζευγάρι που κέρδισε την τελευταία ασυλία - Τεταμένα τα νεύρα των παικτών
Τα 5 ζευγάρια του «Asia Express» έδωσαν την μάχη τους για την τελευταία ασυλία του ταξιδιωτικού παιχνιδιού περιπέτειας του STAR.

Γεμάτο ένταση ήταν το επεισόδιο του «Asia Express» που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, 18 Νοεμβρίου. Τα πέντε ζευγάρια διεκδλικησαν την τελευταία ασυλία του ταξιδιωτικού παιχνιδιού περιπέτειας του STAR και όλοι ήταν ιδιαίτερα πιεσμένοι.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αϊβάζης, κάποια στιγμή, εκνευρίστηκε έντονα με την Χριστίνα Κολέτσα. Ο ίδιος υποστήριξε πως την ώρα που κυνηγούσαν τις ομπρέλες δέχτηκε επίθεση από την τραγουδίστρια. Μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού, ο ηθοποιός είπε:

«Ανοικτή πάνω ήταν… μου τη βούτηξε μέσα από τα χέρια. Με το που πάω να πάρω την ομπρέλα, με κοιτάει η Κολέτσα κι είπε “Μαρία, Μαρία… φύγαμε!”» 

Στη συνέχεια, φανερά εκνευρισμένος, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε στον συμπαίκτη του στο «Asia Express»:

«Να ξέρεις στην Κολέτσα θα της την πω πάρα πολύ άσχημα! Ήρθε και πήρε την ομπρέλα πάνω από το κεφάλι μου… Ντροπή!»

Στα όριά της έφτασε και η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα καθώς αγωνιζόταν στο νέο race του «Asia Express» στην Ταϊλάνδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια που συμμετέχει στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας με ζευγάρι της τη Maria Maroulis, έφθασε στα όριά της όταν προσπαθούσε να κάνει οτοστόπ με τη συμπαίκτριά της και κανείς δε σταματούσε να τις πάρει στο όχημά τους επειδή είναι… γυναίκες!

Φανερά εκνευρισμένη, η τραγουδίστρια είπε:

«Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω αυτή την αδικία που δε σταματούν στον δρόμο επειδή είμαστε γυναίκες. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που υπάρχουν στην ανθρωπότητα είναι ο ρατσισμός! Πρέπει να είσαι πολύ ‘’μικρός’’ άνθρωπος για να είσαι ρατσιστής! Και μόνο που είμαστε γυναίκες δε μας σέβονται! Δεν ξέρω αν μπορούμε να συνεχίσουμε εδώ πέρα. Η χώρα δεν ενδείκνυται για να είσαι γυναίκα και μόνη στον δρόμο» 

Παράλληλα, ένταση αναπτύχθηκε και μεταξύ του Γιώργου Μαυρίδη και της συζύγου του, Κρίστη Καθάργια.

Το ζευγάρι, που λίγο μετά τον γάμο του, αποφάσισε να συμμετέχει στο «Asia Express» φάνηκε να ζορίζεται με τη συνεργασία στα δύσκολα αγωνίσματα, που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Στο race με το πλωτό μπαμπού, ο Γιώργος Μαυρίδης δε σταμάτησε να φωνάζει έξαλλος στην αγαπημένη του, καθώς:

«Δεν καταλάβαινε τι της έλεγε να κάνει»

Η δοκιμασία για την τελευταία ασυλία του «Asia Express» ήθελε τα 5 ζευγάρια να κάνουν πλεξούδες, να ισορροπήσουν ομπρέλες, να «ψαρέψουν» ξυλοπόδαρα με μπαμπού σχεδίες και να παίξουν με πέταλα.

Τελικά, νικητές της ασυλίας αναδείχθηκαν ο Λευτέρης με το Γιάννη. Το μειονέκτημα από αυτή τη δοκιμασία πήγε στις Μαρία και Χριστίνα, οι οποίες στο επόμενο run θα πρέπει να κουβαλούν τον ζυγό τους.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
24'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;