Φαίη Ξυλά: «Δεν είχα καθόλου ρεπό για τρία χρόνια όταν έκανα τα Μυστικά της Εδέμ»
Όσα αποκάλυψε η Φαίη Ξυλά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Σήμερα Παρασκευή (18/11) η γνωστή ηθοποιός Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίοδο που έπαιζε στη δημοφιλή σειρά «Τα μυστικά της ΕΔΕΜ».

«Έχω ταξιδέψει πολύ. Το πιο μεγάλο ταξίδι μου διήρκεσε τρεις μήνες. Πήγα Ρωσία, Βόρεια και Νότια Αμερική. Δεν είχα καθόλου ρεπό για τρία χρόνια όταν έκανα τα Μυστικά της Εδέμ και αποφάσισα να πάρω έναν μήνα ρεπό για κάθε χρόνο. Πήγα Πετρούπολη και Μόσχα και ΗΠΑ. Θυμάμαι πολλές στιγμές από αυτό το ταξίδι, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν οι καταρράκτες του Ιγκουασού, είναι σαν να είσαι στον παράδεισο», αποκάλυψε η Φαίη Ξυλά.

Έπειτα, ήρθε στη συζήτηση η μητρότητα, αλλά και σε ορισμένες προσωπικές ερωτήσεις που δέχονται οι γυναίκες πάνω σε αυτό το κομμάτι.

«Δεν αισθάνομαι ότι έχω να απολογηθώ για κάτι. Σίγουρα υπάρχουν αγενείς ερωτήσεις αλλά απαντάω ανάλογα, με ευγένεια. Με εκπλήσσουν οι αγενείς ερωτήσεις. Δεν αντιδρώ πάντα, προσπαθώ να μην αντιδράσω γιατί μπορεί η πρώτη μου αντίδραση να μην είναι καλή. Κρατιέμαι. Πολλές φορές μου έχει τύχει να δεχτώ ερωτήσεις για το παιδί μου, οι οποίες δεν θα γίνονταν σε έναν πατέρα. Είναι όπως ρωτάνε ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε αν θα κάνει παιδί. Αυτήν τη θεωρώ αγενή ερώτηση ή το “πότε θα κάνεις δεύτερο παιδί;”», δήλωσε η Φαίη Ξυλά.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;