ΕΚΠΑ: Νέο e-learning με τίτλο «Digital Leadership ως Εργαλείο Διοίκησης: Δεξιότητες Διοίκησης»
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το σεμινάριο του ΕΚΠΑ.

Εισαγωγή: Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαιτούμενες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες ώστε να εξοικειωθούν με τις επαγγελματικές δραστηριότητες που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας της ηγεσίας και του ηγέτη στην ψηφιακή εποχή.

Το πρόγραμμα αναφέρεται στην ηγεσία και συγκεκριμένα στον τρόπο με τον οποίο ένας ηγέτης καθιστά εφικτή την αποτελεσματική διαχείριση των αλλαγών και των κρίσεων στη σύγχρονη επαγγελματική ζωή, σε ένα απαιτητικό και μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου η εργασία είναι κυρίως εξ αποστάσεως και η ορθή επικοινωνία της ομάδας έργου αποτελεί πρόκληση.

Βασική αιτία είναι ότι άνθρωποι με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, που μπορεί να διαμένουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου και που εστιάζουν στην ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, συνθέτουν το μοντέλο των σύγχρονων εργασιακών ομάδων. Στόχος του ηγέτη να μεταδώσει στους εργαζόμενους το όραμα του οργανισμού, ώστε να υλοποιηθεί από κοινού.

Ο εκπαιδευόμενος αντιλαμβάνεται ότι η εμπιστοσύνη, η κατανόηση, η διαχείριση των προκαταλήψεων και το χτίσιμο ισχυρών δεσμών αποτελούν εξαιρετικές προκλήσεις για την ηγεσία στους οργανισμούς. Ειδικότερα, γίνεται αναφορά στο πως ο ηγέτης μπορεί να ενώσει, να παρακινήσει και να ενδυναμώσει τους συνεργάτες του μέσω εξατομικευμένων προσεγγίσεων καθώς και μεθόδων που πηγάζουν από την οργανωσιακή και κοινωνική ψυχολογία.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα αποκτήσουν τόσο τις χρήσιμες γνώσεις όσο και τις ικανότητες που θα τους ενδυναμώσουν στο να διαμορφώσουν το δικό τους μοντέλο ηγεσίας, για να επιτύχουν υψηλά αποτελέσματα. Θα είναι σε θέση να κατανοούν σημαντικές έννοιες για την ηγεσία απομακρυσμένων ομάδων και να ασκούν σύγχρονες πρακτικές που ενισχύουν την παραγωγικότητα και τη σύνδεση των ομάδων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Στελέχη Επιχειρήσεων / Ελεύθερους Επαγγελματίες / Επιχειρηματίες / Πωλητές / Στελέχη Δημόσιων & Ιδιωτικών Οργανισμών / Επικεφαλής Εταιρειών / Project Managers / Επικεφαλής Ομάδων Εργασίας
  • Σπουδαστές που επιθυμούν να αναπτύξουν ηγετικές ικανότητες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
3/2/2023

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
13/2/2023

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
3 Μήνες (56 ώρες)

Δίδακτρα (σε δόσεις): 272 €
Αριθμός δόσεων: 3
Ποσό δόσης: 91 €
Δίδακτρα (εφάπαξ): 259 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;