Maestro: Βίντεο από τα γυρίσματα του 5ου επεισοδίου της σειράς
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε μέσα από το Instagram ένα επικό βίντεο από τα γυρίσματα του 5ου επεισοδίου της σειράς «Maestro».

Η νέα δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές και το… Netflix και ετοιμάζεται να κάνει μία παγκόσμια καριέρα. Μάλιστα, η νέα δουλειά του Έλληνα δημιουργού έχει φέρει πάλι στην ελληνική τηλεόραση το «appointment viewing» (αυτό που την ώρα που προβάλλεται το επεισόδιο σταματάνε όλα στο σπίτι… αυτό!) και κάθε Πέμπτη η σειρά καταφέρνει να σκαρφαλώνει στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers του στιγμιότυπα από το πώς γυρίζονται τα επεισόδια αλλά και στιγμές από τα backstage, ανάρτησε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό βλέπουμε την οικογένεια του Φάνη να κάθεται σε ένα τραπέζι και να διαβάζει τα λόγια της.

Ταυτόχρονα μπαίνουν εμβόλιμα σκηνές από το τελικό αποτέλεσμα που θα δούμε στο νέο επεισόδιο του «Maestro» την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 22:40.

Στην ανάρτησή του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει:

«Ανάγνωση σεναρίου και τελικό αποτέλεσμα για σκηνή του 5 επεισοδίου. Before and after!!! Reading the scene and final outcome for Maestro’s scene in new episode» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;