Ηλίας Μπόγδανος: «Δεν αποκλείω το Survivor All Star - Έχω δεχθεί πρόταση»
Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σαν κι εσένα», την εμπειρία του στο X-Factor και το Survivor.

Ο Ηλίας Μπόγδανος παρουσίασε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σαν κι εσένα» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για το νέο του τραγούδι και την εμπειρία του στο X-Factor.

Για τον ίδιο το νέο του τραγούδι είναι ένα κομμάτι που έχει βαθύτερο νόημα και όπως εξήγησε «είναι το ευχαριστώ που δίνουμε εμείς οι άντρες στις γυναίκες της ζωής μας».

«Δεν αποκλείω το Survivor All Star. Έχω δεχθεί πρόταση, αλλά δεν έχουμε προχωρήσει», είπε αναφερόμενος στο Survivor All Star, ενώ αποκάλυψε πως όσο έλειπε στο Survivor είχε αφήσει γράμματα για να τα δώσουν στην κοπέλα του.

«Ήθελα να της δείξω με κάθε τρόπο ότι είμαι εδώ», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Η εμπειρία μου στο X-Factor ήταν κάτι το μοναδικό. Με την Κατερίνα Λιόλου κάναμε υπέροχο δίδυμο! Θα με ενδιέφερε η παρουσίαση, ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με την μουσική», δήλωσε, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε παράλληλα ότι θεωρεί τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα οικογένειά του, ενώ δεν γνωρίζει εάν ο πρώτος θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;