GNTM 5: Ντόλτσε βίτα και θάλασσα στη φωτογράφιση που θα δούμε απόψε (Trailer)
GNTM 5: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο - Δείτε το trailer

Σήμερα Τρίτη (15/11) θα παρακολουθήσουμε ακόμη μία φωτογράφιση του GNTM 5, με τον ανταγωνισμό να «χτυπάει», αφού πλησιάζουμε στην τελική δεκάδα. Συγκεκριμέα, τα 13 κορίτσια που έχουν απομείνει στο διαγωνισμό σήμερα θα ταξιδέψουν -νοητά- στην Αμάλφι, αφού το concept θέλει πλούτο, ποτό και… γιοτ!

Έτσι, τα κορίτσια θα βρεθούν σε ένα γιοτ, προκειμένου να ποζάρουν πίνοντας ένα premium ποτό και ζώντας τη δική τους ντόλτσε βίτα, όπως ακούγεται να λέει ο Τάσος Σοφρωνίου στο trailer, για τις ανάγκες της σημερινής φωτογράφισης. Στο trailer βλέπουμε τις υποψήφιες να ποζάρουν ανέμελες και με «αέρα» πλουσίων στο γιοτ για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Έπειτα, σειρά έχει ένα after party, όπου το παρών θα δώσει και ο Χρήστος Μπίρμπας, ο οποίος φαίνεται πως είναι… η «ψυχή του party»!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στο τέλος βλέπουμε αποσπάσματα από την ώρα της «κρίσης» στο πλατό με τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει πως η σημερινή guest judge είναι η Μαρίνα Βερνίκου. Οι κριτές ακούγονται ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τις λήψεις που έφτασαν με το Γιώργο Καράβα να λέει ότι προβλέπεται συναρπαστική βραδιά, αν και δεν λείπουν για ακόμη μία φορά οι εντάσεις και τα κλάματα.

Στο trailer βλέπουμε τη Μαρίτα να λέει on camera ότι δεν καταλαβαίνει πώς έγινε αυτό, ενώ η Γρηγοριάνα βάζει on camera τα κλάματα, οπότε κάτι μας κάνει να πιστεύουμε πως ίσως ειπωθεί κάτι αρνητικό στο πλατό. Παράλληλα, η Αλεξία με δάκρυα στα μάτια ακούγεται να λέει πως δε θέλει να πάει στο σπίτι της, αλλά θέλει να μείνει εκεί, με αποτέλεσμα να μην είμαστε σίγουροι για την απόδοσή της στο σημερινό set.

Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM που θα προβληθεί στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
90'
0 - 0
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;