Καιρός: Αίθριος αύριο 9/11 με λίγες νεφώσεις - Αναλυτική πρόγνωση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο Τρίτη (9/11) με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά και τα βόρεια 3 με 4, στα υπόλοιπα 4 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 21 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Αττική

Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία/Θράκη

Καιρός: Στη Θράκη γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία/Ανατολική Στερεά/ Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες/Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου/ Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Εύβοια

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 4 με 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;