Γλυκάνισος: Στρατής και Ραζάν δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα συναισθήματά τους - Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο (trailer)
Και αυτή την εβδομάδα συγκλονιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, "Γλυκάνισος".

H σειρά “Γλυκάνισος” προβάλλεται πλέον τα Σαββατοκύριακα στις 18.45 και ήδη έχει αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές. Και αυτή την εβδομάδα συγκλονιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις με επίκεντρο φυσικά τον απαγορευμένο έρωτα της Ραζάν με τον Στρατή.

Γλυκάνισος: Όσα θα δούμε το Σάββατο 5/11

Η Ανθή αποφασίζει τελικά να ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς της και κλέβεται με τον Νικήτα, ενώ ο Στρατής προσεγγίζει τη Ραζάν και της λέει πως δεν είναι αργά για του δυο τους.

Η Ανθή το σκάει από την εκκλησία με τον Νικήτα. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και περισσότερο ο Έκτορας, που παίρνει το αυτοκίνητό του και αρχίζει να τους ψάχνει παντού. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντιμετωπίζουν με χαρά αυτή την είδηση.

Ο Έκτορας ρωτάει τον Πολ αν έχει να του δώσει όπλο στη σειρά του ΣΚΑΪ. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Στρατής λέει στη Ραζάν ότι, παρόλο που πια είναι παντρεμένη με τον Καρίμ, δεν είναι αργά για τους δυο τους. Ο Πολ ενημερώνει τον Έκτορα ότι η βάρκα του Νικήτα καταστράφηκε. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να φανταστεί ότι τους έχει δει ο Καρίμ, ο οποίος το αποκαλύπτει στην τρομαγμένη Φατιμέ.

Παράλληλα, η ψυχρότητα της Σταθούλας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Ανθή, ενώ ο Νικήτας βρίσκει τον Έκτορα και συγκρούονται άσχημα. Ο Ραφαήλ, που είναι παρών ,στον καβγά, προσπαθεί να ηρεμήσει τον Έκτορα, αλλά άθελά του φέρνει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα, αφού εκείνος του ανακοινώνει την απόλυσή του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ανδρέας ενημερώνει την Ελεάνα ότι οι ψευδομάρτυρές τους κατέθεσαν εναντίον του Στρατή και όλα πάνε όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει. Στο μεταξύ, η απόλυση του Ραφαήλ δημιουργεί ανησυχία στους Δεμίρηδες, καθώς φοβούνται ότι θα ξαναβγεί στην επιφάνεια μια υπόθεση από το παρελθόν, που μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 1