GNTM 5: Η παίκτρια που αποχώρησε από το διαγωνισμό
GNTM 5: Η παίκτρια που έφυγε στο χθεσινό επεισόδιο από το διαγωνισμό μοντέλων.

Χθες Τρίτη (1/11) προβλήθηκε ακόμη ένα επεισόδιο GNTM 5 με μία ανατρεπτική δοκιμασία αποχώρησης. Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε την είσοδο τεσσάρων νέων μοντέλων στο διαγωνισμό, μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις, αλλά και το γνωστό makeover. Όλα αυτά άλλαξαν τα δεδομένα και αύξησαν ξανά τον ανταγωνισμό, αφού τα κορίτσια έγιναν από 13… 17!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Έτσι, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την πρώτη δοκιμασία μετά το makeover που για τα 4 νέα κορίτσια ήταν και η πρώτη τους δοκιμασία εντός GNTM γενικά. Τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν ημίγυμνα και σε δυάδες σε μία φωτογράφιση που απαιτούσε συνεργασία.Τα κορίτσια «μοιράστηκαν» στο πλαίσιο της φωτογράφισης ένα μπικίνι με τη μία παίκτρια να φοράει το πάνω μέρος και την άλλη το κάτω, ενώ έπρεπε να κρύβουν τα επίμαχα σημεία του μοντέλου με το οποίο συνεργάζονται όσο πόζαραν μέσα στο νερό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Τις δύο καλύτερες λήψεις έφεραν στο πλατό δύο ζευγάρια με τη Βίκυ Καγιά να καλεί μπροστά τη Μαρία και την Κότυ, αλλά και τη Μαρίτα με τη Δέσποινα Την καλύτερη φωτογραφία, όμως, κέρδισαν η Κότυ και η Μαρία με τη Βίκυ Καγιά να λέει χαρακτηριστικά πως η δουλειά τους ανήκει δικαιωματικά η δουλειά.

Τις πιο αδύναμες λήψεις είχαν τα εξής ζευγάρια: η Γιέβα με την Κάτια και η Βικτώρια με τη Ντορέλα. Την πιο αδύναμη λήψη είχαν η Βικτώβρια με τη Ντορέλα με τη Βίκυ Καγιά να τονίζει πολύ πως οι κριτές συζήτησαν αν θα έπρεπε να φύγει ένα κορίτσι ή μία δυάδα. Ωστόσο, αποφάσισαν πως η Ντορέλα ήταν ο «αδύναμος κρίκος» της προσπάθειάς τους και έτσι, αποχώρησε χωρίς να έχει κάτσει και πολύ καιρό στο διαγωνισμό!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;