Disney: Παρουσιάζει την πρώτη plus size ηρωίδα στην ταινία «Reflect»
Η Bianca στην ταινία «Reflect» γίνεται η πρώτη plus size ηρωίδα της Disney - Δείτε το πρώτο trailer

Η Disney που στα 85 χρόνια ύπαρξής της έχει αφήσει το δικό της «στίγμα» στον κινηματογράφο παρουσίασε για πρώτη φορά την πρώτη plus size πρωταγωνίστριά της, προκειμένου να αγκαλιάσει το κίνημα του body positivity και να στείλει το δικό της μήνυμα για τη διαταραχή σωματικής δυσμορφίας.

Συγκεκριμένα, στη νέα της ταινία με τίτλο «Reflect» η πρωταγωνίστρια είναι η Bianca, που είναι μία μοναδική χορεύτρια «που παλεύει με την ίδια της την αντανάκλαση, ξεπερνώντας την αμφιβολία και το φόβο, διοχετεύοντας την εσωτερική της δύναμη, χάρη και ισχύ».

Τη σκηνοθεσία του «Reflect» ανέλαβε η Hillary Bradfield και αποτελεί μέρος του Short Circuit, μίας σειράς πειραματικών ταινιών μικρού μήκους.

Μέχρι στιγμής το κοινό της Disney έχει αγκαλιάσει το «Reflect» με τα σχόλια να είναι θετικά και πολλές γυναίκες να τονίζουν πως θα ήθελαν να είχε πρωτοσυστηθεί ο ρόλος όταν ήταν ακόμα παιδιά και οι ίδιες.

Άλλωστε, οι φαν της Disney ζητούσαν εδώ και αρκετό διάστημα να υπάρξει μία plus size ηρωίδα ή πριγκίπισσα, με τη Disney να έχει κατηγορηθεί προσφάτως για την προώθηση «μη ρεαλιστικών προτύπων ομορφιάς» στα παιδιά, αφού συμπεριέλαβε έναν χαρακτήρα με υπερβολικές αναλογίες στην ταινία μικρού μήκους Inner Workings.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;