Μαύρο Ρόδο - spoiler: Η μεγάλη αποκάλυψη και η αναστάτωση στο μοναστήρι
Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο», οι εξελίξεις θα είναι πολλές και καθηλωτικές.

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο», οι εξελίξεις θα είναι πολλές και καθηλωτικές.

Ο Σαράντος παγιδεύει τον Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη. Ο Πέτρος και ο Γεράσιμος έρχονται σε ρήξη. Ο Βίκος στήνει ενέδρα στον Θέμη. Στο μεταξύ, η Αγγελική το σκάει κρυφά από την κόρη της.

«Μαύρο Ρόδο»: Τι θα δούμε απόψε (31/10)

Η Ηγουμένη απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Η Γιάννα επιστρέφει στο χωριό. Η ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα στον Σαράντο και τον Γιώργο είναι εύθραυστη. Η Αλεξία έχει υποψίες για τη μητέρα της. Ο Θέμης σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να φέρει τον Πέτρο πίσω στην Πάτρα.

Τι θα δούμε την Τρίτη (1/11)

Ο Μητροπολίτης και η Ηγουμένη αποφασίζουν την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου. Ο Πέτρος επηρεασμένος από την είδηση για το ατύχημα του πατέρα του, επιστρέφει στην Πάτρα αποχαιρετώντας την Ελισάβετ.

Στο μεταξύ, η Αγγελική το σκάει κρυφά από την κόρη της προκειμένου να συναντήσει τον Βίκο, που της ετοιμάζει μια έκπληξη. Όμως, το τηλεφώνημα που δέχεται ο Βίκος από τον Παράσχο, θα ανατρέψει τα σχέδιά του, όταν ενημερώνεται για το ατύχημα του Καστρινού. Παράλληλα, ο Σαράντος εκμυστηρεύεται στη Γιάννα ότι έχει σοβαρά στοιχεία εναντίον του Μπόγρη. Ο Πέτρος επιστρέφει στην Πάτρα και σοκάρεται με τα όσα ανακαλύπτει.

:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 1 
 0 
 0