Madonna: Δείχνει το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ - «Ω Θεέ μου, γιατί το έκανες αυτό;»
H Madonna αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα αλλά δείχνει να το μετανιώνει.

Μετά τις επικρίσεις και τα αρνητικά σχόλια για τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στα social media και δείχνει παραμορφωμένη, η Madonna αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα. Φαίνεται όμως ότι το μετάνιωσε: «Ω Θεέ μου, γιατί το έκανες αυτό;» ακούγεται να λέει όταν αντικρίζει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

 

@madonna♬ original sound – Christinamarie James

Χειρουργοί εξήγησαν στην Page Six τις εικόνες της και τις επεμβάσεις που μπορεί να έχει κάνει η σούπερ σταρ.

«Όταν είδα για πρώτη φορά τη δημοσίευση, όπως και πολλοί άλλοι, εξεπλάγην και εγώ πολύ με την εμφάνισή της», ανέφερε αρχικά ο Δρ. Ehsan Ali, Διευθύνων Σύμβουλος του «Beverly Hills Concierge Doctor and Urgent Care». Μάλιστα, ο γιατρός μπόρεσε να διακρίνει περίπου εννέα επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

«Σίγουρα έκανε λίφτινγκ, το δέρμα της είναι τραβηγμένο και σφιχτό, χωρίς χαλαρότητα και ρυτίδες. Ένα λίφτινγκ αλλάζει και το σχήμα των ματιών, της Μαντόνα είναι τραβηγμένα προς τα πάνω. Επίσης, σίγουρα έχει κάνει ρινοπλαστική. Η μύτη της φαίνεται πολύ στενή με μυτερή άκρη. Για να μη μιλήσω για τα μπότοξ», είπε ο Δρ. Ehsan Ali.

Εξήγησε μάλιστα πως τα μπότοξ που έχει κάνει, μαρτυρούν οι «ανύπαρκτες ρυτίδες έκφρασης στο πρόσωπό της». «Έχει πειράξει και τα ζυγωματικά της, πιθανότατα να έχει συμπληρώσει υαλουρονικό. Φαίνονται εντελώς διαφορετικά και προεξέχουν», ανέφερε ο ίδιος.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
 1 
 1 
 2