GNTM 5: Νέες παίκτριες «ταράζουν» τις ισορροπίες - Η στιγμή του makeover φτάνει απόψε (Trailer)
GNTM 5: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου

Σήμερα Δευτέρα (31/10) ένα νέο επεισόδιο GNTM 5 έρχεται. Μετα από μία εβδομάδα πολλών οικειοθελών αποχωρήσεων, η υπόσχεση της Βίκυς Καγιά για αλλαγή των κανόνων ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθεί.

Έτσι, όσο τα κορίτσια βρίσκονται στο set περιμένοντας να ξεκινήσει το περιβόητο makeover η Βίκυ Καγιά ανακοινώνει πως δεν είναι όλες εκεί, αφού ήρθε η στιγμή να μπουν νέες παίκτριες. Μετά τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, της Αλεξίας και της Νικόλ, νέα κορίτσια μπαίνουν στο σπίτι του GNTM, κάτι που θα «αυξήσει» ξανά τον ανταγωνισμό. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ορισμένα κορίτσια δεν φαίνονται ιδιαίτερα χαρούμενα με αυτή την εξέλιξη και αυτό βγαίνει προς τα έξω ήδη από το trailer.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Μόλις τα νέα κορίτσια μπουν στο χώρο, θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία του makeover. Τα επίδοξα μοντέλα θα βρεθούν μπροστά από μία οθόνη, στην ποία περνούν αστραπιαία διάφορα λουκ. Εκείνες καλούνται να πατήσουν ένα buzzer που βρίσκεται μπροστά τους και μόλις το πατήσουν θα εμφανιστεί το νέο λουκ που θα αποκτήσουν μπροστά τους.

Οι αλλαγές προβλέπονται για ακόμη μία φορά πολύ μεγάλες με τη Βίκυ Καγιά να λέει στην Αλεξία Τράικο, η οποία έχει αρκετά μακρύ μαλλί, πως θα της άρεσε με ένα κοντό, edgy μαλλί. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά ακούγεται να ρωτάει ένα άλλο κορίτσι αν θα ξυρίσουν το μαλλί της, ενώ στο trailer βλέπουμε κλάματα. Μάλιστα, η Μικαέλα που έχει λάβει πληθώρα θετικών σχολίων για την επίδοσή της μέχρι στιγμής ακούγεται να λέει πως σκέφτεται συχνά να αποχωρήσει, ενώ η Κότυ αναφερόμενη στη Μικαέλα λέει πως την απογοήτευσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στο τέλος του trailer βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά και τη Mary Vitinaros να υποδέχονται τα ανανεωμένα μοντέλα του φετινού GNTM κάνοντας λόγο για το πιο κομψό makeover στην ιστορία του διαγωνισμού με τη model instructor να κάνει λόγο για ένα… level up! Έπειτα, τα κορίτσια περπατούν στην πασαρέλα, προκειμένου να φτάσουν στον καθρέφτη και να δουν το νέο τους λουκ. Μάλιστα, μία κοπέλα ακούγεται να λέει, αφότου είδε τον εαυτό της, πως προσπαθούσε να καταλάβει ποια είναι. Φυσικά, όλα αυτά μάς προδιαθέτουν για μεγάλες αλλαγές!

Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του GNTM 5 σήμερα Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Star.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;