Netflix: Επτά ταινίες για να χαλαρώσεις και να προετοιμαστείς για ένα «δυνατό» τριήμερο
Netflix and Chill, πριν ξεκινήσει ακόμη ένα «δυνατό» τριήμερο.

Δούλευες όλη μέρα, διάβαζες ή ήσουν από το πρωί στη σχολή και νιώθεις «κομμάτια». Φυσικά, το πιο όμορφο πράγμα είναι το τριήμερο που ξεκινάει αύριο που είναι η 28η Οκτωβρίου, την οποία «ακολουθεί» ένα υπέροχο ΣουΚου.

Αν απόψε όμως το μόνο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να αράξεις και να απολαύσεις μια ταινία (ή και δύο, why not?) που θα σε χαλαρώσει και θα σε ετοιμάσει για το κρεβάτι, τότε μην αργείς και συνέχισε να διαβάζεις.

Παρακάτω, ακολουθούν μερικές από τις πιο ωραίες ταινίες που βρήκαμε στο Netflix που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις, πριν πέσεις για ύπνο και ξυπνήσεις για να ξεκινήσεις ένα υπέροχο τριήμερο!

1. Το Πιο Τυχερό Κορίτσι στον Κόσμο

Υπόθεση: Η Άνι Φανέλι είναι μια Νεοϋορκέζα με «κοφτερή» γλώσσα που φαίνεται να τα έχει όλα: μια περιζήτητη θέση σε περιοδικό μόδας, αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα και έναν μελλοντικό ονειρεμένο γάμο στο Ναντάκετ. Όταν, όμως, ο σκηνοθέτης ενός ντοκιμαντέρ που ερευνά εγκλήματα την προσκαλεί να δώσει τη δική της οπτική για τα σοκαριστικά γεγονότα που συνέβησαν, όταν ήταν έφηβη στο διάσημο σχολείο Μπρέντλεϊ, η Άνι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη σκοτεινή αλήθεια που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή που έχει χτίσει.

2. Το Κορίτσι του 20ού αιώνα

Υπόθεση: Το 1999, μια έφηβη παρακολουθεί στενά ένα αγόρι στο σχολείο για λογαριασμό της ερωτοχτυπημένης κολλητής της, ώσπου μπλέκεται σε μια δική της ερωτική ιστορία.

3. Το Σχολείο του Καλού και του Κακού

Υπόθεση:  Η φιλία των κολλητών Σόφι και Άγκι δοκιμάζεται όταν αναγκάζονται να πάνε σε ένα μαγικό σχολείο που ετοιμάζει τους μελλοντικούς ήρωες και κακούς παραμυθιών.

4. Ενόλα Χολμς

Υπόθεση:  Μετά την εξαφάνιση της μητέρας της, η Ενόλα Χολμς, αδελφή του Σέρλοκ, ψάχνει να τη βρει και γίνεται μια σούπερ ντετέκτιβ, πολύ καλύτερη από τον διάσημο αδελφό της, ξεσκεπάζοντας μια επικίνδυνη συνωμοσία γύρω από έναν μυστηριώδη νεαρό λόρδο.

5. Do Revenge

Υπόθεση: Το άλλοτε πιο δημοφιλές κορίτσι ενός κυριλέ ιδιωτικού σχολείου και μια μαζεμένη νέα μαθήτρια κάνουν μια μυστική συμφωνία για να εκδικηθούν τους εχθρούς τους.

6. Royalteen

Υπόθεση: Όταν ο πρίγκιπας Karl Johan -ή Kalle όπως τον αποκαλούν οι φίλοι- και η νέα μαθήτρια της τάξης, η Lena, αρχίζουν να αναπτύσσουν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, η Lena νιώθει από τη μία γοητευμένη και από την άλλη πολύ σκεπτική για πολλούς λόγους.

7. Στη συχνότητα του έρωτα

Υπόθεση:  Μια μαθήτρια και ένας έφηβος γνωρίζονται σε έναν φούρνο τη δεκαετία του ’90 και προσπαθούν να βρουν ο ένας τον άλλον στο μέλλον, αλλά η μοίρα συνεχώς τους χωρίζει.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;